Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Yaşam’da Tıp Bayramına çiçekli kutlama

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaşam’da Tıp Bayramına çiçekli kutlama

Kırıkkale Yaşam Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirildi ve hastanede görevli hekimlere karanfil verildi.

 

ÇİÇEKLİ JEST YAPILDI

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Yaşam Hastanesi’nde bir etkinlik geçekleştirildi. Hastanenin Başhekimi Bayram Işık, Hastane Müdiresi Özlem Çelebi, Başhemşire Hatice Bayraktar, Kalite Direktörü Elif Baykal, hekimleri polikliniklerinde ziyaret etti, birer adet karanfil verdi ve Tıp Bayramını kutladı. Hekimlere bu özel günde jest yapan hastane yönetimi doktorlara Tıp Bayramı dolayısıyla tebriklerini de iletti.

 

14 MART KUTLU OLSUN

14 Mart münasebetiyle böyle bir kutlama organize ettiklerini söyleyen Hastanenin Başhekimi Bayram Işık, “Hayatımızın daha sağlıklı ve daha iyi olması, yaşam kalitemizin artması için özverili bir şekilde çalışma yürüten bu kutsal mesleğin fertleri olan hekimlerimizi tebrik etmek istedik. Kendi bünyemizde görev yapmakta olan hekimlerimiz ve sağlık personelimize küçük bir jestte bulunduk. Tüm hekimlere ve sağlık camiası çalışanlarına 14 Mart dolayısıyla tebriklerimizi iletiyoruz. 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun” dedi.

 

HEKİMLER TEŞEKKÜR ETTİ

Hastanenin polikliniklerini ve tüm katlarını dolaşan hastane yönetimi, hekimlere tebriklerini ileterek birer adet karanfil verdi. Bu güzel jestten dolayı memnun olduklarını söyleyen hekimler, 14 Mart jestinden dolayı hastane yönetimine teşekkürlerini ilettiler. Böyle özel bir günde hatırlanmanın güzel olduğunu söyleyen hekimler, “Güzel bir çalışma ortamında böylesi güzel bir jestten dolayı hastane yönetimine teşekkür ediyoruz” dediler.

 

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x