Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSağlık

Yaşam’dan anne ve bebeğine jest

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ANNE VE BEBEĞİNE YENİDOĞAN PAKEDİ HEDİYESİ

 

Yaşam’dan anne ve bebeğine jest

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi Kırıkkalelilere jest yapmayı sürdürüyor. Hastanedeki yeni uygulamalardan biri de anne ve bebeğine yönelik oldu.

 

ANNE VE BEBEĞİNE JEST

Yaşam Hastanesi Kırıkkalelilere jestte bulunuyor. Hastaneden yapılan açıklamada, hastanede doğum yapan anne ve bebeğine Yenidoğan Pakedi hediye edildiği bildirildi. Her hafta yeni bir uygulaması ile adından söz ettiren Yaşam Hastanesi, şimdi de anne ve bebeklere yönelik uygulama başlatmış durumda. Türkiye’nin önemli bir bebek ürünü markası içinde bir çok malzeme ve çantasıyla birlikte doğumdan sonra anneye hediye ediliyor.

 

GÜLE GÜLE KULLANIN

Hastaneden yapılan açıklamada, “Yaşam Hastanesi olarak kurumumuzda doğum yapan anne ve bebeğine jest amacıyla Yenidoğan Pakedi hediye ediyoruz. Türkiye’nin önemli bir markasının içinde çeşitli bebek ürünlerinin yer aldığı çantayı hediye olarak doğumdan sonra anne ve bebeğine veriyoruz. Güle güle kullansınlar” denildi. Hafta başından bu yana devam eden uygulamaya ilgi yüksek. Doğum sonrası anneler hediyeden dolayı Yaşam Hastanesi’ne teşekkür ediyorlar.

 

İÇİNDE NELER VAR?

Yenidoğan Pakedi’nin içinde şampuan, bebek yağı, bebe kremi, pudra, ıslak mendil, derece ve bez bulunuyor. Çantayla birlikte anneye doğumdan sonra hediye edilen paketten ötürü anneler teşekkür ediyorlar. Yaşam Hastanesi’nin çantasıyla birlikte verilen hediye ve benzeri uygulamaların devam edeceği bildiriliyor. Bebek Dostu Hastane uygulaması kapsamında bu ve benzer çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x