Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yaşam’dan ATA’ya saygı duruşu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

YAŞAM’DA SAAT 09’U 5 GEÇE SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU

 

Yaşam’dan ATA’ya saygı duruşu

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 79. yıl dönümü dolayısıyla Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi’nde sabah saat 09:05’te saygı duruşu ve anma töreni yapıldı.

 

ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 79. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de çeşitli törenlerle anıldı. Kırıkkale’de resmi anma töreninin haricinde kamu kurumları ve özel kuruluşlarda da anma töreni gerçekleştirilirken, bir tören de Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi’nde yapıldı. Hastanenin yönetimi, hekimleri ve personeli hastane önünde anma törenine katıldı.

 

SAYGI DURUŞUNDA BULUNULDU

Sabah saat 09:05’te hastane önünde siren çalınarak Türk Bayrağı yarıya indirildi ve saygı duruşunda bulunuldu. Törene Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Akçelik, Başhekim Dr. Bayram Işık, hastane yöneticileri, hekimler ve personel katıldı. Atatürk’e saygı maksadıyla yapılan törenin yanı sıra hastanenin sosyal medya hesaplarından da ATA’ya saygı mesajları içeren paylaşımlar gerçekleştirildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x