Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Yaşam’dan sosyal proje

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi Dermatoloji Derneği’nin Türkiye genelinde düzenlediği bir çalışmaya destek olarak önceki gün hastane Cildiye bölümünde iki saat ücretsiz cilt ve ben taraması yaptı.

 

EŞ ZAMANLI BİR ÇALIŞMA

Türkiye genelinde ünlü birçok hastanenin de destek verdiği, bir ay süren çalışmaya Yaşam Hastanesi’de katkı sağladı. Hastaneni Cildiye Polikliniği, önceki gün saat 10.00 ila 12.00 arasında ücretsiz cilt ve ben taramasında bulundu. Cildiye Polikliniği hekimi Doç. Dr. Pınar Özuğuz “Türkiye genelinde ortak ve eş zamanlı yürütülen bir çalışmaya deste olmak amacıyla ücretsiz ben taraması yaptık. Kansere karşı uyarı amacı güden bu çalışmaya ünlü birçok hastane ile birlikte destek vermiş olmaktan dolayı mutluyuz. Bize iki saat boyunca tarama için gelenlere yardımcı olmaya çalıştık” dedi.

 

ÜCRETSİZ TARAMA YAPILDI

Aralarında Yaşam Hastanesi’nin de yer aldığı, Türkiye genelinde birçok önemli sağlık kuruluşunun destek verdiği bir çalışma devam ediyor. Toplamda bir ay sürecek olan çalışmaya Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi de destek veriyor. Hastanenin Dermatoloji Kliniği bu önemli çalışmaya katkı sağlayarak hem kliniğin ve hem de hastanenin adını Türkiye genelinde önemli bir yere taşıyor. Ülke genelinde ortaklaşa yürütülen, deri kanserine yönelik çalışmalara katkı sağlamak amacıyla Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi’nde 1 Haziran tarihinde ücretsiz olarak dermatolojik tarama yapıldı. Taramanın cilt üzerindeki benlere yönelik olarak yapıldığı belirtildi ve cildinde beni bulunan kişilerin benleri konusunda inceleme yapıldığı vurgulandı. Taramaya ilginin de yüksek olduğu gözlendi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x