Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

Yaşam’dan ücretsiz test

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Ramazan Sokağında stant açarak Kırıkkalelilere bazı testler konusunda yardımcı olmaya başladı.

 

ÖLÇÜM YAPILIYOR

Yeni binasında sağlık hizmetlerini sürdüren Yaşam Hastanesi, Ramazan Sokağında yerini alarak Kırıkkalelilere bazı testler konusunda ücretsiz olarak hem jestte bulunuyor ve hem de yardımcı oluyor. Meydandaki etkinliklere sağlık hizmeti vererek katılan Yaşam Hastanesi’nin Ramazan boyunca ücretsiz bazı testler yapacağı bildirildi. Hastaneden görevlendirilen personeller, Ramazan Sokağında Kırıkkalelilere kan şekeri ve tansiyon ölçümü yapıyor. Her gün çok sayıda vatandaşa ölçüm gerçekleştiriliyor. Vatandaşların iftar sonrasında meydana geldiklerinde mutlaka ölçüm yaptırmaya çalıştıkları gözleniyor.

 

BİLGİLER VERİLİYOR

Meydanda kurulan stand belli saatlerde ölçüm yaparken, aynı zamanda hastane ve hekimlerin tanıtımı konusunda da Kırıkkalelileri bilgilendiriyor. Standa gelen bir çok kişiye hekim kadrosu, klinikler, uygulamalar, hastanenin sahip olduğu özellik ve donanımlar anlatılıyor, broşürler veriliyor. Bunların yanı sıra kimi vatandaşların da zaten hastanenin durumu, hekimler ve bazı sağlık sorunları konusunda bilgi almaya geldikleri görülüyor. Uygulamayı ve tanıtımı beğendiklerini söyleyen bir çok kişi Yaşam Hastanesi’ne teşekkürlerini iletiyorlar. Bu çalışmanın Ramazan sonuna kadar devam edeceği ve Kırıkkalelilerin ölçüm yaptırmaya beklendikleri bildirildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x