Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yaşlılarımız, en büyük hazinemizdir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaşlılarımız, en büyük hazinemizdir

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, 1991 yılından bugüne kutlanmakta olan Dünya Yaşlılar Günü hakkında açıklamalarda bulundu.

 

ELLERİNDEN ÖPERİM

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu tarafından alınan kararla 1991 yılından bugüne kutlanmakta olan Dünya Yaşlılar Günü hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Sungur, “Toplumumuzun bugünlere gelmesinde büyük emeği ve çabası olan yaşlılarımız, bizim en büyük hazinemizdir. Herkesin elbet bir gün yaşlanacağı ve gelecekte onların yerine geçeceğimizi daima aklımızda tutmamız gerekir. Yaşlılara gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi esirgeyen bir toplumun huzur içinde olması mümkün değildir. Toplumumuzun bugünlere gelmesinde büyük emeği ve çabası olan en büyük hazinemiz, yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, kendilerine huzur içerisinde sağlıklı ömür diliyor, ellerinden öperek sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x