Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Yatırımların takipçisiyiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ CAN, VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, nöbetçi vekil uygulaması kapsamında partililerle buluştu. Can vatandaş buluşması öncesi gazetecilerle bir araya gelerek gündeme dair açıklamalar yapan  Can, Kırıkkale’ye yapılacak olan her işin takipçisi olduklarını ifade etti.

 

DOKUNULMAZLIK GENEL KURULDA
İl Başkanlığındaki gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, yaklaşan ramazan ayını kutlayarak tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.  İslam coğrafyasındaki sorunların inşallah bu ramazan ayında son bulmasını istediklerini belirten Can, “TBMM’de yoğun şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Yeni Başbakanımız ve Genel Başkanımız Binali Yıldırım oldu. Tüm ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Dokunulmazlık işlerini genel kuruldan geçirdik. Ülkenin diğer sorunları hakkında yoğun şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Kırıkkale‘de de köy yolları konusunda gerekli işlemleri başlattık. Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ihalesinin gerekli işlemlerini takip ediyoruz. Bugün ilimize yeni valimiz geldi. Hayırlı uğurlu olsun. Bu vesileyle tekrar ramazan ayını tüm İslam coğrafyasına hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan diliyorum.” diye konuştu.

 

KÖY YOLLARINI KARAYOLLARI YAPACAK

Vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Ramazan Can vatandaşlarla buluşma öncesi basın mensuplarına yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ulaştırma bakanlığı ile daha önce yapılan görüşmeler neticesinde köy yollarının yapım işleminin karayolları tarafından yürütülmesi işlemleri için son aşamaya gelindiğini ifade Can,  Silah Organize Sanayi bölgesinin ikinci ihalesinin yakın bir zamanda yapılacağının söyledi. Can, “Yoğun meclis çalışmalarımız nedeniyle her hafta Kırıkkale’ye gelemiyoruz. Ancak Kırıkkale’de yaşanan gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu