Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

Yaz spor okulları Beş bin öğrenci ile sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerinde düzenlenen törenle 5230 öğrenciye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rifat Ünlü tarafından sertifikaları verilirken törene yaz spor okullarına katılan öğrencilerin velileri de ilgi gösterdiler
 
BİRÇOK BRANŞTA SPOR YAPTILAR
Rifat Ünlü “Kurslarımız sona erdi ama öğrencilerimizin spor yaşantılarını boş zamanlarında değerlendirmeleri ile ortaya yetenekli gençlerimizin çıkacağına inancım sonsuz” Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 29 Haziran da düzenlenen törenle  bir araya gelen  binlerce yaz spor  okuluna katılan öğrencilerin 29 spor dalında yaptıkları çalışmalar sonrası 29 Ağustos tarihinde düzenlenen sade törenle sertifikaları verildi.05 ile 18 yaş arasındaki yaz spor okullarında Yüzme haricin de tüm branşlar ücretsiz olarak verilen kurslar sonunda hafta arasında 5230 öğrenci 26 spor branşında gelecek için ümit verdiler26 Spor branşından Atıcılık, Atletizm, Badminton, Basketbol, Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi, Bocce, Bowling, Dart, Boks, Jimnastik, Bedensel Engelliler, Futbol, Güreş, Görme Engelliler, Halk Oyunları, Halter, Hentbol, Hokey, İşitme Engelliler, Judo, Karete, Kick Boks, Masa Tenisi, Okculuk, Özel Sporcular, Satranç, Teakwando, Tenis, Voleybol, Vucüt Geliştirme, Fitnes ve Bilek Güreşi spor dallarının ücretsiz yüzme de ise ücret alındı.
 
GELECEĞİN SPORCULARI
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Rifat Ünlü “Geleceğin gençlerini yetiştirmek için tecrübeli Antrenörler yönetiminde geleceğin sporcularının uğraşlarının boşa çıkmaması için ellerinden geleni yaparak gençleri modern spor tesislerinde yaptıkları çalışmaların semeresini ilerde göreceklerinden ümitliyim. Çocuk ve gençlerimizi spor’a yönlendirmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmak ve toplumda spor kültürüne katkı sağlamak amacıyla uygulanan il spor merkezleri 26 Branşta 35 Antrenör eşliğinde kurslarımız da 5230 çocuğumuz çalışmaların meyvesini inşallah ilerki zamanlarda göreceklerdir. Spor bir yaşam kültürüdür, bu kültürü  çocuklarımıza vermek hepimizin görevidir. Tüm spor tesislerimiz daima açık olup sizlerin hizmetindedir. Yaz okulları sayesinde gençlerimizin yeteneklerini tespit ederek eğitim, öğretim döneminde de devamı sağlanacaktır.  Kendilerini boşlukta hissetmeyecekler enerjilerini spor ile değerlendireceklerdir. Fiziki anlamda gelişimlerinin tamamlanmasında yararlar sağladığı gibi aynı zamanda sosyalleşmelerine de imkan sağlayacaktır. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklarından alıkoyarak spor yapmalarını sağlamaktır”
 
SERTİFİKA VERİLDİ
Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tesislerinde il Müdürü Rifat Ünlü tek tek spor branşlarını gezerek geleceğin sporcularının okuldan kalan boş zamanlarında da spor yapmalarını ve kesinlikle kötü alışkanlıklar karşısında dikkatli olmalarını nasihat ederek öğrenci ve antrenörlerine sertifikalarını verdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu