Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Yazıcıoğlu’nun ölümü aydınlatılmalı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

DEDE YILDIRIM AK PARTİ’YE GEÇTİ, ROZETİNİ BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN TAKTI.
Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım AK Parti’ye geçti. Rozetini Başbakan Erdoğan’ın taktığı Yıldırım’ın ilk isteği ise Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün aydınlatılması oldu.
2 bin 600 kişi ile tokalaştı
Haliç Kongre Merkezi’ndeki bayramlaşma töreni öncesinde salonda, Erdoğan’ın da forma giydiği Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın açılışı için yapılan futbol karşılaşmasının görüntüleri izletildi. Salonda bulunanlar, Başbakan Erdoğan’ın maçta attığı golleri alkışladı.  Başbakan Erdoğan, kürsüye çıktığı anda seçim şarkısı “Dombra” çalındı. Salonda bulunanlar şarkıya alkışlarla eşlik etti. Erdoğan, konuşmasının sonunda, Ak Parti’ye katılan 14 belediye başkanına rozetlerini taktı. Ak Parti’ye yeni katılan belediye başkanları, bulundukları bölgenin seçmenlerinden Başbakan Erdoğan’a selam getirdiklerini ve Erdoğan’a 10 Ağustos’ta destek vereceklerini ifade etti. Ak Parti’ye katılan belediye başkanları salonda yoğun şekilde alkışlandı. Erdoğan, program sonunda salonda bulunan 2 bin 617 kişi ile tek tek tokalaşarak bayramlaştı.
 
“Senaryo ortada”
Erdoğan, sürecin daha da güçlü işleyebilmesi için muhalefetin kimlerle nasıl işbirliği yaptığının görüldüğünü, her şeyin, tezgahın, senaryonun net bir şekilde ortada olduğunu kaydederek, “10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek cumhurbaşkanı seçimi için tabanla hiç örtüşmeyen, ithal, monşer bir aday çıkarılmasının, tabanda çok ciddi bir rahatsızlığa neden olduğunu” bildirdi.
 
“Tabanlarını rencide ettiler”
“Her telden çalan, her rüzgara göre eğilen, girdiği kabın şeklini alan bir adayla muhalefet partileri kendi tabanlarını rencide ettiler” diyen Erdoğan, bu bayramlaşma buluşmasında bunun da yansımasını hep birlikte yaşadıklarını, çeşitli muhalefet partilerine mensup belediye başkanlarının bu törenle Ak Parti davasına dahil olarak, Türkiye’ye güzel bir sürpriz yaptıklarını aktardı. Erdoğan, tören sonunda belediye başkanlarını konuklara tanıtacak ve onlara rozetlerini takacaklarını belirterek, “Bu belediye başkanlarımız Türkiye genelinde 14 ayrı ilçenin belediye başkanları. Kendilerine ‘Ak Parti’ye hoşgeldiniz’ diyorum. Ak Parti’nin hizmet mücadelesi içerisinde ilçelerine çok daha yoğun, hızlı ve kaliteli hizmet götüreceklerine inanıyorum. Çok isabetli bir tercihte bulundular” diye konuştu.
 
Erdoğan’dan ilk istek
Keskin ilçesi Belediye Başkanı Dede Yıldırım, “2023 hedefine yürüyen hizmet kervanına katılmak için” AK Parti’ye geçtiğini dile getirdi. Başbakan Erdoğan’dan bir isteği olduğunu ifade eden Yıldırım, “Sayın Başbakanım, malumunuz olduğu üzere BBP’den istifa ederek geldim. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetindeki gizem hala aydınlanmadı. Taban, bunu sizin aydınlatacağınıza inanıyor. Ben de inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Yazıcıoğlu’nun ölümü aydınlatılmalı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Yazıcıoğlu’nun ölümü aydınlatılmalı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Yazıcıoğlu’nun ölümü aydınlatılmalı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Yazıcıoğlu’nun ölümü aydınlatılmalı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Yazıcıoğlu’nun ölümü aydınlatılmalı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri Yazıcıoğlu’nun ölümü aydınlatılmalı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu