Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yenal genel müdür yardımcısı oldu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Başbakan Yardımcılığı, Adalet, Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Çevre ve Şehircilik, Dışişleri, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Gümrük ve Ticaret, Kültür ve Turizm, Millî Eğitim, Millî Savunma, Orman ve Su İşleri, Sağlık ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına Ait Atama Kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

2003’te müdürlüğe atanmıştı

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarında Kırıkkale’yi yakından ilgilendiren bir karar yer aldı. MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürü Faruk Yenal MKE Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. MKE Çeliksan A.Ş.Genel Müdürlüğünde Üretim Müdürü olarak görev yapmakta iken, 17 Nisan 2003 tarihinde MKE Ağır Silah ve Çelik Fabrikası Müdürü görevine atanan Faruk Yenal, bu süre içerisinde sevilen idareciler arasında yer almıştı. Yenal’ın MKE Genel Müdürlüğü görevine atanması Kırıkkale’de mutluluk yarattı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mencet
mencet
18 Ağustos 2014 08:14

Kurumumuzda kendini yetiştirmiş, Kurumumuzu tanıyan,çalışmaları ile kendini kanıtlamış içimizden bir arkadışımız. hayırlı ve uğurlu olsması temennisiyle başarılar dilerim.

AYTAÇ
AYTAÇ
16 Ağustos 2014 10:16

Hayırlı uğurlu olsun Faruk abi

Başa dön tuşu