Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Yeni müdürler Kaymakamla görüştü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen Kaymakamlık toplantı salonunda yeni göreve başlayan okul müdürlerini kabul etti.

OKUL MÜDÜRLERİNİ KABUL ETTİ
Yahşihan  Kaymakamı Ferhat Özen, yeni atanan Okul Müdürlerine yeni görev yerlerinde başarılar dilerken, İlçedeki eğitim düzeyinin şu anda bulunduğu seviyen daha yukarılara taşınması gerektiğini belirtti. Bunun içinde başta İlçe Milli Eğitim Müdürü, Şube Müdürleri, okul müdürlerine  büyük iş düştüğünü, bunun görevden çok gönül işi olduğunu ifade etti. Düzenlenen kabulde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Başel ve şube müdürleri de  hazır bulundu.

KÖYLERE ZİYARET
Öte yandan Kaymakam Özen  ilçeye bağlı köy ziyaretlerini de sürdürüyor. Köy ziyaretleri kamu kurumlarının daire müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilirken, ziyaretlerde yatırımlar ve çalışmalar yerinde görülürken, köyde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntıları  dinleniyor. Dinlenen sıkıntıların bir an önce çözüme kavuşturulması yönünde Kaymakam Özen ilgili daire amirlerine  talimat  verdi.  Yahşihan  Kaymakamı Özen’in  köy ziyaretleri sırasında kamu kurumlarında  görev yapan daire amirleri de  hazır bulundu.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu