Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

Yeni yılın ilk bebeklerine altın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de dünyaya gelen yeni yılın ilk bebeklerine altın hediye edildi.

ÇALIŞANLARINA KARANFİL HEDİYE ETTİ
Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yüksek İhtisas Hastanesinde yeni yılın ilk dakikalarında doğum yapan Nazan Kaplan’ın bebeği Yusuf Yiğit ve Zümrüt Yıldırım’ın bebeği İkbal’e altın taktı. Haktankaçmaz ve Saygılı, hastane çalışanlarına da karanfil hediye etti.

2016 YILI SIKINTILI GEÇTİ
Vali Haktankaçmaz, 2017’nin 2016 yılından daha güzel olmasının herkesin temennisi olduğunu belirterek, “2016 yılı Türkiye açısından sıkıntılı geçti. Hiç arzu etmediğimiz, beklemediğimiz ihanetlerle karşı karşıya kaldık. Terör saldırılarıyla karşı karşıya kaldık. Deyim yerindeyse Türkiye 4 koldan baskı altına alınmış oldu. İnşallah bugünleri gördük. 2017 bu yüzden daha iyi, güzel şeylerin olacağın bir yıl olacaktır. Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum, gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” diye konuştu.Haktankaçmaz ve beraberindekiler ayrıca Cumhuriyet Polis Merkezi, Kırıkkale Belediyesi İtfaiyesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışanları ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x