Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yeni yönetimden tanışma ziyareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni yönetimden tanışma ziyareti

Bir süre önce genel kurulunu yaparak yeni yönetimini belirleyen Kırıkkale Dulkadiroğulları Derneği yönetimi tanışma ziyaretlerine Kırıkkale Belediyesi ile devam etti. Dernek yönetimini makamında ağırlayan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi.

 

ÖRNEK OLACAK BİR ŞENLİK YAPIYORSUNUZ

Kırıkkale Dulkadiroğulları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Erkoç ve yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Erkoç, Mehmet Erkoç, Hamza Erkoç, Ali Erkoç ve Sait Erkoç tanışma ziyaretleri kapsamında Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. Dernek yönetimini makamında kabul eden Belediye Başkanı Saygılı, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de derneğin faaliyetlerine destek olmaya devam edeceklerini belirterek, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Derneğin Kırıkkale’de ‘Aşık Serda-i’yi anma ve Sılayı rahim’ gibi önemli bir şenliği kesintisiz devam ettirdiğine vurgu yapan Başkan Saygılı, bu şenliğin diğer derneklere de örnek olmasını beklediğini söyledi. Dernek Başkanı Cengiz Erkoç’ta Başkan Saygılı’ya göstermiş olduğu yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x