Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yeniden Diriliş

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği tarafından İlim Yayma Cemiyeti konferans salonunda ”15 Temmuz Darbe Girişimi ve Yeniden Diriliş” isimli program düzenlendi.

 

DARBE YAPMAYA KALKTILAR

Programa katılan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk burada bir konuşma yaptı. FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde aklını ve maneviyatını kaybederek, Türk Milletinin bağımsızlığına darbe vurmaya çalıştığını vurgulayan Milletvekili Öztürk, “15 Temmuz darbe girişimi, FETÖ terör örgütünün 40 yıllık yapılanmasında hedeflerine ulaşmak için attıkları bir adımdı. Bu terör örgütü, yıllarca bizlerin ve duygularını suistimal ederek gerek içimize sızdılar, gerekse çocuklarımızı kötü emellerine alet etmek için içlerine aldılar. Bu Milletin evlatlarını hain emellerine alet ederek darbe yapma kalkıştılar”

 

FETHULLAH GÜLEN TERÖR ÖRGÜTÜ ELEBAŞI

Terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen, Türkiye’yi Dünyaya peşkeş çekmek ve ülkesine ihanet için 70’li yıllarda İzmir’de bu hareketi başlattığını söyleyen Öztürk, “Ülkeyi ele geçirmek adına Emniyet, Askeriye, Yargı ve Eğitim alanlarında yapılanma hedefiyle çalışmalara başlamışlardır. Öncelik olarak başarılı öğrencileri tesbit ederek, kendi saflarına kazandırmak ve üniversite tercihlerini öğretmenlik alanlarında yaptırarak Eğitim alanını ele geçirmişlerdir. Ardından öğretmen olarak yetişen örgüt elamanları, öğrencilere Emniyeti Askeriye ve Yargı alanlarına yönlendirerek oralara sızmışlar”

 

YERLİ ÜRETİMİ YAYGINLAŞTIR

Bu hain FETÖ terör örgütü planladıkları gibi devlet kademelerine sızdıktan sonra,  Türkiye’nin dostu gibi görünen düşmanlarımızın talimatları ile ülkemizde iç savaş çıkartarak aciz ve dışa bağımlı bir Ülke olmamız için düğmeye basmışlardır. Bu darbe girişiminin asıl sebeblerinden bir tanesi de, Türkiye Cumhuriyeti seçilmiş Cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Çünkü Sayın Cumhurbaşkanımızın;  Dünya ülkelerine karşı dik duruşu ve boyun eğmemesi, Türkiye’yi dışa bağlılıktan kurtararak, borç olan ülke konumundan, borç veren ülke konumuna getirmesi, Dünyada birçok ülkeyi kıskandıracak, dev projeleri hayata geçirmesi, milli projelere hız vererek, savunma sanayi başta olmak üzere birçok alanda yerli üretimi yaygınlaştırmasıdır”

 

HİÇ KİMSE BAŞ EĞDİREMEZ

“Sevgili kardeşlerim bu hainler her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplamışlar ancak, Yüce Milletimizin onların bu haince tutumları karşısında dik duruşunu ve canları pahasına ülkesine sahip çıkarak destan yazacaklarını hesap edememişlerdir. Türk milleti dünyaya bir kez daha şunu göstermiştir ki; bir lider milletini, bir millet liderini bulduğu zaman, hiç kimse onların önünde duramaz, hiç kimse diz çöktüremez ve hiç kimse baş eğdiremez”

 

BUGÜN ÖLMEK İÇİN GÜZEL BİR GÜN ANNE

“Bizler şunun çok iyi bilincindeyiz; biz bu vatan nöbeti görev emrini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan, O da Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan’dan, Erbakan hocamız Sultan Abdulhamit Han’dan Fatih Sultan Mehmet Ertuğtuğrul Gazi’den Ertuğtuğrul Gazi Sultan Alparslan’dan O İse Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A:V) ‘in mihmandarı Ebu Eyyüp El Ensari’den devralmıştır. ”Bugün ölmek için güzel bir gün anne ” diyen millete, ”kaç defa taradılar bizi,  yanımdakiler şehit ve gazi oldu ama, ben ne şehit nede gazi olamadım” diye, üzülüp ağlayan bu necip milletin özgürlüğünü kimse elinden alamayacaktır”

 

O’NLARI ASLA UNUTMAYACAĞIZ

“Kardeşlerim, Şehitlerimizi ve Gazilerimizi bir kez daha rahmetle anarken, O’nları asla unutmayacağız. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast edenleri de asla unutmayacağız. Sonuç olarak şunu söylemek isterim; 16 Temmuz 2016 tarihi Ülkemiz için ”Yeniden Diriliş” zamanıdır. Türkiye için, milletimizin Ülkesine, liderine geleceğine sahip çıktığı, birlik ve beraberlik içerisinde olup kenetlenerek, iç ve dış mihrakların oyunlarının farkına vararak büyük bir mücadele örneğini gösterdiği bir zamandır”

 

DEMOKRASİ NÖBETLERİNE VİRGÜL KOYDUK

“Cumhurbaşkanımız tutulan demokrasi nöbetlerine virgül koyduk dedi. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast edenlerin şunu iyi anlamaları gerek; Türk Halkının tutmuş olduğu bu nöbet gerekirse kıyamete kadar devam edecektir. Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği’ne bu konuda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür eder saygılar sunarım” dedi. Program 15 Temmuz darbe girişimi ve yeniden diriliş isimli slayt gösterisinin ve  yapılan ikramların ardından sona erdi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x