Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yeniliği aşkla tasarlayın

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KURTOĞLU ARÇELİK MAĞAZASI YENİDOĞAN MAHALLESİ’NDE YAPILAN TÖRENLE AÇILDI

 

İlimize yaptığı yatırımlarla ön plana çıkan, yeni evlenecek çiftler ile evlerini yenileyecek olan ailelerin beyaz eşya konusundaki gözde ismi olan Kurtoğlu Limitet Şirketi, Yenidoğan Mahallesi Osman Tiryaki Caddesi üzerinde Arçelik Mağazasını Kırıkkale halkıyla buluşturdu.

 

Kırıkkale’nin önde gelen kuruluşlarından Kurtoğlu Limitet Şirketi, yeni Arçelik Mağazasını Yenidoğan Mahallesi Osman Tiryaki Caddesi üzerinde müşterileriyle buluşturdu. Açılışa özel çeşitli indirimlerin yapıldığı törene katılan ünlü sanatçı Faik Öztürk, yaptığı esprilerle vatandaşları güldürdü. Güler yüzlü personelle birlikte kaliteli hizmetin sunulduğu mağazada birbirinden dikkat çekici yüzlerce ürün yer alıyor.

 

PROTOKOL ÜYELERİ YALNIZ BIRAKMADI

Açılış törenine Vali Ali Kolat, Milletvekillileri Abdullah Öztürk, Mehmet Demir, TSO Başkanı Ekrem Gök, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar,  Bahşılı AK Parti İlçe Başkanı Sadullah Duyar,  ünlü sanatçı Faik Öztürk, sivil toplum kuruluşu başkanları, işadamları, esnaflar, Kurtoğlu ailesi ve vatandaşlar katıldı.

 

BÜYÜK MUTLULUK DUYUYORUM

Kurtoğlu Şirketinin yeni açtığı Arçelik Mağazasının açılışına katılan herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Kurtoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kurtoğlu, “Büyük onur, kıvanç ve mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Sizleri burada görmekten mutluluk duydum. Sağolun ve var olun.”dedi.  Arçelik Satış Direktörü Barış Orbay, Kırıkkale’ye yeni bir mağazaya kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

 

BU YIL KIRIKKALE YILI OLDU

“Kırıkkale bizim aşkımız ve sevdamız” diyerek sözlerine başlayan Milletvekili Öztürk, “Bu yıl Kırıkkale yılı. Bu arada Kırıkkale Başkanımıza da teşekkür ederim. Bizleri şampiyon etti. Öte yandan Ankara’da düzenlenen tanıtım günlerinde, Kırıkkale ile Ankara’da yaşayan Kırıkkaleliler kaynaşma imkanı buldu. Ayrıca yatırımını şehre yapan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

SONUNA KADAR DESTEK VERECEĞİZ

Kurtoğlu ailesine yaptıkları yatırımdan dolayı teşekkür eden Milletvekili Mehmet Demir, “İhsan Kurtoğlu, beraber büyüdüğümüz bir arkadaşımız. İleriyi gören ve yatırımcı bir arkadaşımız. Ben güzel yatırımlar yapacağını düşünüyorum. Kırıkkale’ye yapılacak her yatırıma sonuna kadar destek vereceğiz. Bu açılışın Kurtoğlu ailesine hayırlar getirmesini Allah’tan temenni ediyorum”diye konuştu.

 

GÜZEL ÇALIŞMALAR OLUYOR

Kırıkkale’de güzel şeyler olduğunu ifade eden Vali Ali Kolat, “Nur Camii’nden tutunda Hükümet Konağına kadar. Hastanelerimize kadar. Özel sektörlerimiz güzel atılımlar yaptı. Bunların hepsine şahitlik ettim. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Özel sektörün mesafe alması ve güzel şeyler yapması bizleri mutlu ediyor. Bir ilin kalkınması özel sektörle olur. Özel sektör güçlü ise o şehir atak yapar.”dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x