Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YEREL MEDYA GÜÇLENECEK

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay, dün Kırıkkale’ye gelerek, ‘Yerel medya Kırıkkale’yi geleceğe hazırlayacak’ dedi.

 

BAŞKAN SAYGILI’YI ZİYARET ETTİ

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Mehmet Atalay geçtiğimiz gün Kırıkkale’ye gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Genel Müdür Atalay, ilk olarak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saygılı,  Genel Müdür Atalay’a ilimiz hakkında bilgi verdi. Daha sonra Atalay ilimizde yapımı devam eden Nur Cami’ni gezdi.

 

KRİTERLERE UYGUN BİR GAZETECİLİK YAPIN

Öğle namazını Nokta Cami’nde kılan Atalay daha sonra Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı ve Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı tarafından Polis Evi’nde düzenlenen toplantıya katıldı. Burada ilimiz gazete sahiplerinin de hazır bulunduğu toplantıda Atalay, kriterlere uygun bir gazetecilik yapılması gerektiğini dile getirdi.

 

BASIN GÜÇLENMELİ

Basının sorunları ve meslek eğitimi problemlerini görüşmek üzere Kırıkkale’ye geldiklerini söyleyen Atalay, “Gazete sahiplerimiz ve cemiyet başkanlarımız ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz. Bizler buraya sorunlarımızı tartışmaya, çözümleri ortaya koymaya ve Kırıkkale’yi geleceğe hazırlayacak olan Kırıkkale basının güçlendirilmesi ile ilgili adımlar atmaya geldik. Ayrıca Kırıkkale’ye şube açma çalışmaları içerisinde olduğumuzu belirterek Kırıkkale’de ön görüşme yapıyoruz”

 

BÜYÜYEN VE GELİŞEN İL KIRIKKALE

Çok yararlı görüşmelerde bulunduklarını söyleyen Atalay, “Arkadaşlarımızdan çok yararlı bilgiler aldık. Anadolu’muzun tamamında sorunlar aynı. Fakat her ilimiz sorununu farkı bir şekilde çözüyor. İnanıyorum ki ilçeyken il olan ve yıllarca ülkemize çok büyük ekonomik katkısı olan bir şehrimizin bugünde kendi durumunu düzeltecektir. Büyüyen ve gelişen bir il için basının payı çok olacak. Çok daha iyi şekilde gazetecilik yapılacak”

 

MEDYAMIZA YILDIZLAR YETİŞTİRECEĞİZ

Yerel basının medyamıza iyi yıldızlar yetiştireceğini dile getiren Atalay, “Standartları çok yüksek, okunan, takip edilen kamuoyunun gündemini belirleyen bir basın haline gelecektir. Belki Ankara’nın yerel basınından daha çok Ankara’da ses getirecek haberler yapacağınız bir Kırıkkale basını için el birliğiyle çalışacağız. Bizler bir telefon kadar sizlere yakınız. Katılımlarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

BÜYÜK İLGİ

Toplantıya Genel Müdür Atalay’ın yanı sıra Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Yezdan Uğurlu, Kırıkkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci ve gazete sahipleri katıldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu