Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YETKİ TÜRK EĞİTİM SEN’DE

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri kolunda yetki yine Türk Eğitim Sen’in oldu. Yetkiyi yeniden alan Türk Eğitim Sen bu sevincini üyeleriyle birlikte yaşadı. Sevinç gösterilerine MHP Kırıkkale Milletvekili adayları da ortak oldu.

 

BU BAŞARI SİZİN ÖYKÜNÜZ

Şube binası önünde bir basın açıklaması yapan Türk Eğitim-Sen Kırıkkale Şube Başkanı A. Yücel Karabacak “Emeklerimiz zayi olmadı, mücadelemiz sonuçsuz kalmadı. Hiç bu kadar zor ama bu kadar da anlamlı olmamıştı. Zannettiler ki bitiririz onları, tüketiriz, yok ederiz. Bilmediler ki küllerimizden doğarız, kök salar yeniden büyürüz. Çünkü biz haklıyız hakkın yolcusuyuz. Bu gün yetkiyi Milli Eğitim de yine Türk Eğitim Sen aldı. Siz aldınız. Bu zafer sizin destanınız, bu başarı sizin öykünüz, hikayenizdir. Onun için kendinizle ne kadar gurur duysanız ne kadar sevinseniz azdır. Çünkü bu gün bizim düğünümüz bu gün bizim şölenimiz, bu gün bizim bayramımızdır” diye konuştu.

 

ONURLU VE DİK DURUŞ

Karabacak “Bizi mağlup etmek ve yetkiyi almak için her türlü yola başvuran, her türlü hileye tevessül eden bu zihniyete Türk Eğitim – Sen geçit vermedi.  Sizler hileye hurdaya müsaade etmediniz. Sizler, koltukları elinin tersiyle itip onurlu  ve dik duruşlu tavrınızı bozmadınız. Sizler baskılara direnip omurganızı gösterdiniz, ispatladınız. Evet onların vaat edecekleri koltukları, makamları vardı. Onların  baskısı, bizim dostluğumuz vardı. Onların yalanları bizim doğrularımız vardı. Onların hükümet destekli devlet gücü, bizim teşkilat destekli inanç gücümüz vardı.  Onların nefsi, bizim yüreğimiz vardı.  İşte bu başarıyı siz getirdiniz. Yönetim kurulu, İşyeri, ilçe temsilcilerimiz başta olmak üzere siz üyelerimiz başardınız. Bu vesileyle başta yönetim kurulu, okullarımızın ve ilçelerimizin temsilcileri ve bize destek veren, inanan güvenen bütün üyelerimize teşekkür ediyor, bu sevinci bir kez daha bize yaşatan 1508 üyeye toplamda 1830 üyeye şükranlarımı sunuyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu