Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

YİH engelleri kaldırıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜN HAZIRLADIĞI 3 PROJE HAYAT BULUYOR

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde engelleri kaldırıyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş hazırladıkları 3 ayrı projeyle sağlığı daha kolay ulaşılabilir hale getirdiklerini söyledi.

3 AYRI PROJE HAZIRLANDI

Kırıkkale’de sağlıkta yenilikler devam ediyor. İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Yüksek İhtisas Hastanesi için hazırlanan 3 proje hayata geçiriliyor. Yüksek ihtisas hastanesinde Engelli ve Yaşlı hasta refakat birimi, otistik zihinsel engelli çocuklar için muayene alanı, Evde bakım hizmetlerini öncelikli hale getirmek için doktor ve hemşire görevlendirmesi yapıldı. 3 yeni çalışmayla Yüksek İhtisas Hastanesinde uluslararası kalite standartlarında sağlık hizmeti sunulacak.

POZİTİF AYRIMCILIK

Hazırladıkları 3 projeyi hayata geçirmenin heyecanını yaşadıklarını belirten Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, “Otistik zihinsel engelli çocuklarımıza pozitif ayrımcılık anlamında ayrı muayene alanı oluşturduk. Evde bakım hizmetlerinin daha sağlıklı sürdürmek için bu bölümümüze bir doktor ve hemşire görevlendirmesi yaptık. Diğer bir konu ise hastanemize gelen ve muayene olmak isteyen engelli ve yaşlı hastalarımızın bu taleplerini daha kolay hale getirmek için refakat birimi oluşturduk. Yeni birimlerimiz Kırıkkale’mize hayırlı olsun” diye konuştu. Diğer taraftan yeni birimlerin Çarşamba günü Sağlık Bakan yardımcısı Ahmet Baha Öğütken’in katılımıyla hizmete açılacağı öğrenildi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x