Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlık

YİH’den bir ilk daha

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Meme kanseri teşhisi için, yaklaşık 2 aylık bir süre boyunca, doktor ve hastane arayışı içerisinde Kırıkkale – Ankara arasında mekik dokuyan hasta E.T.D. sağlığına Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Yüksek İhtisas Hastanesin de kavuştu.

 

SAĞLIK ALANINDA SORUN YOK

Sağlık alanında diğer illere göre üstün bir yapıya sahip olan Kırıkkale’de önemli sağlık hizmetleri yapılıyor. Meme kanseri teşhisi için birçok zamandır hastane hastane dolaşan hastanın tedavisi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde yapıldı. Kendi yaşadığı sıkıntıları başkalarının da yaşamasını istemeyen E.T.D, “Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde kanser hastaları için gerekli tüm tedavi ve destekler güler yüzle sunuluyor. İnsanlarımız artık Ankara’ya gidip gelmekten kurtulsunlar, buradaki imkanları bilsinler. Tedavimde emeği geçen sayın Op.Dr.Mustafa Boyabatlı’ya, doktorlarım Op.Dr.Gamze Kızıltan ve Op.Dr.Erkan Yüce’ye teşekkür  ederim” dedi.

 

RİSKİ OLDUKÇA YÜKSEKTİ

Hastanın ameliyat ve tedavisini üstlenen  Genel Cerrahi uzmanı Op.Dr.Gamze Kızıltan, “Hastamızın diğer memede de ortaya çıkma riski oldukça yüksek olan bir meme kanseri teşhisi vardı. Biz hem hastalıklı tarafı tedavi ettik, hem de kendi isteği doğrultusunda diğer göğsünün de içini boşaltıp yerine protez yerleştirdik. Kanser tedavisi tamamlandıktan sonra, inşallah hasta diğer tarafı da rekonstruksiyon ameliyatı ile eşitleyeceğiz” dedi. Ameliyatı aynı hastanede görev yapan plastik cerrahi uzmanı Op.Dr. Erkan Yüce ve Kırıkkale Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri  Op.Dr. Mustafa Boyabatlı ile birlikte gerçekleştirdiğini belirtti.

 

ERKEN TEŞHİSİN ÖNEMİ

Genel Sekreter Op.Dr. Boyabatlı ise  “Hastamıza yapılan ameliyatın tanı ve cerrahi tedavisinin başarılı olarak uygulandığını belirterek, hastanemizde kanser teşhis ve tedavisi için gerekli imkanların çoğunun mevcut ve mümkün olduğunu, Özellikle bayan hastalarımızın meme kanseri erken teşhisi için  hastanemize gelerek  rutin kontrollerini yaptırmaları gerektiğini, bu imkanı çok hastamız için en iyi şekilde kullanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x