Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yıldırım işçilere yardım etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Geçtiğimiz gün yağıştan dolayı merkez başta olmak üzere birçok ilçe etkilenmişti. Yağışlardan dolayı yolları zarar gören Keskin’de Belediye Başkanı Dede Yıldırım yol çalışmaları kapsamında işçilere yardım etti

 

YOLLAR YAPILIYOR

Geçtiğimiz gün yaşanan sel felaketinden Keskin’de ekili alanları, yolları ve esnafı aşırı derecede etkilerken, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, yağışlardan dolayı bozulan yollar için çalışma başladıklarını belirtti. Eline Kazma küreği alan Dede Yıldırım Belediye  İşçilerine  yardım ederken, hemşerilerinin takdirini kazandı.

 

ESKİ DÜZENİMİZİ SAĞLAYACAĞIZ

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım çalışmaların son sürat ilerlediğini ifade ederken, “ Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Yağışlardan dolayı ekili ve dikili alanlarımızda büyük zarara uğradık. Yollarımızda ise asfalt ve parke taşlarımız zarar gördü. El birliğiyle çalışarak yine eski düzenimizi sağlayacağız. Bize çalışmalarda yardımcı olan Keskin’li kardeşlerime de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu