Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yıldıztepe Camiinde iftar buluşması

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Geleneksel olarak düzenlenen Yıldıztepe Camii iftar programını büyük ilgi gördü. İftar programına kadın, erkek, çocuk, genç her yaştan yaklaşık bin kişi katıldı.

 

ORUÇ TUTUN

İftar programına katılan İl Müftüsü Bekir Gerek, yapmış olduğu konuşmada; Ramazan Ayının rahmet, yardımlaşma ve kardeşlik bilincinin geliştiği ay olduğunu belirterek bu iftar sofraları bunun en güzel örneklerinden biri olduğunu bildirdi. Peygamber Efendimizin insanların birbirlerine iftar ettirmelerini tavsiye ettiğini ve Medine’ye geldiği zaman insanlara ilk tavsiyesinin “Ey İnsanlar, aranızda selamı yayın, birbirinize ikram edin, sıla-i rahim yapın, insanlar uykuda iken kalkın namaz kılın, huzurla Cennete girin” olduğunu bildirdi. İl Müftüsü Gerek, oruç ibadetinin bizi takvaya ulaştırdığını, bu ibadeti teravihlerle ve sadaka-i fıtırla taçlandırıldığını belirtti. İftar programını tertip eden Cami Derneğine ve Din Görevlilerine teşekkür etti.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu