Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSağlık

Yılın doktoru seçildiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle İl Sağlık Müdürü Dr.Feramis Ender Güngüneş, yılın doktoru seçilen Uzman Dr. Berk Uygur ve Dr. Fatih Özdemir’i makamında kabul etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette İl Sağlık Müdürü Güngüneş, yaptıkları çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Vali Haktankaçmaz’a teşekkür etti. Hekimliğin kutsal bir meslek olduğunu belirten Vali Haktankaçmaz ise, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Yılın doktorları seçilen Yüksek İhtisas Hastanesi’nde görev yapan Uzm.Dr.Berk Uygur ile Karşıyaka Aile Sağlığı Merkezi Aile Hekimi Dr.Fatih Özdemir’i de tebrik eden Vali Haktankaçmaz, başarılarının devamını diledi.

ÖNEMİNİ HİÇBİR ZAMAN KAYBETMEMİŞTİR

Vali Haktankaçmaz “İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve toplumun en önemli hedefidir. Bu nedenle hekimlik mesleği önemini hiçbir zaman kaybetmemiş ve kutsal bir meslek olarak görülmüştür. Ülkemizde ve ilimiz özelinde; vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden çok daha kaliteli ve nitelikli şartlarda faydalanmalarına imkân sağlamak için sağlık alanında hayata geçirilen hizmet ve yatırımların yanında, hayatlarını insanı yaşatmaya ve hayat kurtarmaya adayan ve bu uğurda mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan sağlık çalışanlarımızın çok büyük payı bulunmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi adına fedakârca hizmet veren hekimlerimizin ve tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x