Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Yılın Emekli Öğretmeni Mustafa Akan

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Arçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde işini aşk ile yapan eğitimcileri unutmadı. Bu yıl ilk kez bayilerinin işbirliği ile ‘Yılın Emekli Öğretmenini ödüllendirdi.

 

DEVAM EDECEK

Arçelik yıllarca eğitime gönül vermiş ve binlerce öğrenci yetiştirerek emekli olmuş öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutmadı. İlimizde Kurtoğlu Mobilya işbirliğiyle düzenlenen etkinlikte ‘Yılın Emekli Öğretmeni’ seçilen Mustafa Akan’a verdiği emeklerin çok küçük bir karşılığı olarak Arçelik 42″ LED TV hediye edildi. Konu hakkında bilgiler veren Kurtoğlu Mobilya sahibi İhsan Kurtoğlu, “Tüketiciler, öğretmenleri doldurdukları anketlerde, sosyal sorumluluk projelerinde yer almaları, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Bayi tarafından düzenlenen ödül töreninde, anketler sonucunda belirlenen öğretmene ödül sertifikası da takdim edildi. Yeni nesillerin gelişmesinde çok önemli rol oynayan öğretmenlerin ödüllendirildiği etkinlik gelecek yıllarda da devam edecek” dedi.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Ödül törenine katılan Vali Ali Kolat yaptığı konuşmaya öğretmenler gününü kutlayarak başladı. Vali Kolat konuşmasının devamında ise, “Öğretmenler olmasa hayat eksik olurdu.  Verilen bilgilerin yanı sıra terbiye anlamında da katkı sağlıyorlar bir milletin oluşumunda öğretmenlerin büyük katkısı var. Atatürk başöğretmenlik unvanı almış böyle başka bir meslek yok”  ifadelerini kulandı. Ödül törenine Vali Ali Kolat,  Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, ASKF Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sırrı Zengin ve çok sayıda davetli katıldı. Vali Kolat’ın konuşmasının ardından Yılın Emekli Öğnetmeni Akan’a 42” LED TV hediye edildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu