Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YİNE GÖBEK YİNE KAZA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin Sanayi Sitesi girişi gün geçmiyor ki bir kazaya ev sahipliği yapmasın. Önceki gün meydana gelen trafik kazası yine yürekleri ağza getirdi. Keskin Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetim Kurulu Nafi Kalkan “Yeter artık Allah aşkına bir yetkili bizim sesimizi duysunda şu çağrımıza bir kulak versin” diye konuştu.

 

SÜRÜCÜLER TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yapımı tamamlanarak 2010 yılında hizmete giren Keskin Sanayi Sitesi girişi tehlike saçmaya devam ediyor. Sitenin hizmete açılmasından sonra yüzlerce kaza meydana gelen göbekte önceki gün yine büyük maddi hasarlı bir trafik kazası daha meydana geldi. Kırıkkale-Keskin istikametinden gitmekte olan otomobil Sanayi Sitesinden çıkan otomobille çarpıştı. Her iki otomobilin sürücüleri de yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

 

SESİMİZİ DUYUN ARTIK

Sanayi girişine araçların rahatlıkla bekleyip çevreyi görebilecekleri bir cep talepleri olduğunu ancak bu cep talebinin bir türlü gerçekleşmediğini belirten Keskin Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetim Kurulu Nafi Kalkan, “Yeter artık sesimizi duyun. Bu göbekte daha kaç can yanmasını bekliyoruz. Hükümetler değişti ancak bizim talebimiz bir türlü yerine getirilmedi. Talebimizi Karayolları 4. bölgeye ilettik, proje tamam deniyor ama çalışma bir türlü yapılmıyor. Kazaların ve can kayıplarının önüne geçmek için biran evvel bu çalışmanın yapılması gerekiyor. Yetkililerin ilgi ve alakasını bekliyoruz” dedi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu