Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKeskinManşetSiyaset

Yok artık Sakallı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Belediye işçisi maaş alamadı, başkan kendi yazdığı kitapları belediye bütçesinden bastırdı.
MECLİSE GETİRDİ
Keskin’i terk edip Ankara’ya yerleşen eski Belediye Başkanı Bayram Sakallı’nın, işçinin maaş alamadığı sıkıntılı dönemlerde belediye bütçesinden kendi yazdığı kitapları bastırdığı ortaya çıktı. Sakallı, “Tarih ve Kültürüyle Keskin” ve Ankara Vilayet Salnamelerinde Keskin Kazası” isimli kitaplarını  2013’ün Eylül Ayı 1. Oturumuna gündemine getirdi. Sakallı’nın yazdığı bu kitapların “Belediye Kültür Hizmeti” olarak bastırılmasını meclis oyuna sundu.
TOPLAM 40 BİN TL
Birisi 9 bin 735 TL, diğeri ise 30 bin 975 TL değerinde olan iki kitap Belediyeye 40 bin 710 TL’ye mal oldu. Anadolu Medya Grup tarafından basımı yapılan kitaplar için ödeme emri belgesi çıkartıldı. Sürekli belediye kaynaklarının yetersizliğinden dert yanan, ilçenin çöp şehir olmasını sağlayan Sakallı’nın o dönemde kendi yazdığı kitapların basımı için meclis kararı alması büyük şaşkınlık yarattı.
YARDIM PARALARI NEREDE?
Öte yandan Keskinspor’a yardım amaçlı 5 yıl toplanan paraların akıbeti hala açıklanmadı. Sakallı döneminde de toplanan ancak hiçbir resmi evrakı bulunmayan yardımın yaklaşık 400 bin TL’yi bulduğu konuşulurken, Sakallı’nın bu konunun birkaç kez gündeme gelmesine rağmen açıklama yapmaktan kaçınması soru işaretleri uyandırmıştı. Keskin halkı toplanan paraların akıbetinin belli olması için adalet makamlarına çağrıda bulunmuştu.
 
 
 
 
 

0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
barış
barış
19 Nisan 2014 10:08

köksal fidan ben seni tanımama ama her habere aynı yorumu yapmak zorundamısın anladık tamam iyisin dava açtın parayı soruyon otur davanın sonucunu bekle….

Köksal FİDAN
Köksal FİDAN
16 Nisan 2014 08:07

Keskine hizmet için toplanan o minübüs paraları elbet birgün açığa çıkacak.oparalar için kimse savcılığa suçduyurusunda bulunmamıştı.bende bu paraların kimlerin cebine rant için girdiğini açığa çıkaracağım demiştim,vede peşini bırakmadım.belediye başkanının yani sayın sakallının ben o yıllarda para toplamadım belediyede kaydıda yok belgeside bilgiside yok diye tarafıma verdiği cevap yazılarıyla beraber,27/03/2014 perşembe günü Keskin Cumhuriyet başsavcılığına başvurdum.vede bu işin peşini bırakmayacağım..

Başa dön tuşu