Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yol problemi bu yaz bitecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Her hafta Perşembe günü gerçekleştirilen Halk günü etkinliğinin bu hafta 62’ncisi gerçekleştirildi. Halk gününe başkanlık eden belediye başkan yardımcısı Mutlu Erol Bakır mahallerdeki yol probleminin bu yaz sonunda biteceği belirtti.

 

YAZ SEZONU BOYUNCA DEVAM EDECEK

Vatandaşların, istek, talep ve sıkıntılarının dinlendiği Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık etti. Belediye Başkan Yardımcısı Bakır, burada yaptığı açıklamada Kırıkkale geneli itibariyle sıkıntıların hepsini bildiklerini kaydetti. Belediye Başkan Yardımcı Mutlu Erol Bakır halk günü etkinliğinde yaptığı açıklamada “ Vatandaşlarımız genellikle yol problemlerini etkinliğimize gelerek dile getiriyor. Çalışmalarımız yaz sezonu boyunca devam edecek. Özellikle yol konusunda bu yaz sezonunda tüm yollarımızı bitirmeyi planlıyoruz. İnşallah bu yazın sonunda problemli yolumuz kalmayacak” ifadesinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu