Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“Yol yapmakla kalkınma olmaz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, “Biz Saadet Partisi olarak hak ve adalet merkezli Adil Bir dünyanın kurulması için mücadele ediyoruz” dedi.

“BU SEÇİM DAHA ÇOK ÖNEMLİ”
Saadet Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Halkla Kucaklaşma Programı öncesinde ülke gündemindeki konular hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Faruk Vurgun, “Üç günlük program çerçevesinde bütün illerimizde değişik halk kesimleriyle buluşup Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret edeceğiz. Yapılacak olan Kanaat Önderleri, STK, Esnaf, Mahalle Ziyaretleri ile halkımızla bire bir görüşme, sorunları yerinde dinleme, halkın nabzını tutma, halkın beklentilerini bir kez daha tespit etme ve bunların çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunarak son derece önemli bir çalışma yapacağız. Beş ay sonra Genel Seçimler yapılacaktır. Her seçim önemlidir, bu seçim çok daha önemlidir.  Saadet Partimiz bu seçimlere verdiği önem sebebiyle şimdiden halkla buluşmaya başlamıştır. Programın ilk gününde yapmakta olduğumuz Basın Toplantısı ile ülkemizde, bölgemizde ve dünyada meydana gelen sosyal, siyasal ve ekonomik olayları Saadet Partimiz açısından değerlendireceğiz” dedi.

“SAĞ OLARAK ELE GEÇİRİLMELİLERDİ”
Paris’te geçtiğimiz hafta yapılan saldırı ve etkilerine değinen Vurgun, “Paris’te geçtiğimiz hafta bir dergiye yapılan saldırı sonucu dergide çalıştığı söylenen 12 kişi hayatını kaybetmiştir. Saldırgan oldukları iddia edilen 2 kişi yapılan operasyonla ölü olarak ele geçirildi.  Saadet Partisi olarak bu gibi saldırı olaylarını tasvip etmediğimizi her vesile ile ifade ediyoruz. Bu saldırıyı ve saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen iki kardeşin ölü olarak ele geçirilmesi olayını da tasvip etmiyoruz. Zanlıların sağ olarak ele geçirilmesi ve adalet önüne çıkarılarak olayın arkasında kimlerin bulunduğunun da tespit edilerek gerçek suçluların belirlenmesi gerekirdi. Bu yapılmamıştır.

”12 MİLYON İNSAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜNDE…”
Son 10 yılda İslam coğrafyasında 12 milyon insan öldürüldüğünde ses çıkarılmazken sadece 12 kişinin öldürülmesinden dolayı bu olayı telin için Paris’te bir çok ülkenin devlet ve hükümet başkanlarının da katılımı ile bir yürüyüş düzenlendi. Türkiye’den de Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu bu programa katıldı ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile aynı safta yürüdü. Bu yürüyüşün hemen arkasından Hz. Peygamber (a.s.) hakkındaki hakaret içeren karikatürün bulunduğu derginin milyonlarca sayıda basılması hem tahrik ve provokatif, hem de Batının çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koyması bakımından ibret vericidir” dedi.

“KARA BİR LEKE OLARAK KALACAKTIR”
Vurgun, TBMM Genel Kurulu’nda görüşülen dört eski bakanın yüce divana gönderilmesi oylaması hakkında ise, “Burada yapılması gereken en ufak bir şüpheye mahal bırakmadan bu dört eski bakanın Yüce Divana, yani Anayasa Mahkemesinin huzuruna çıkarılması gerekirdi. Bu haliyle  şüpheler devam edecek ve toplum vicdanında bir leke olarak kalacaktır” açıklamasını yaptı.

“FAİZCİ KAPİTALİST DÜZEN”
Vurgun şöyle devam etti; “AKP’nin iktidara geliş ortamının hazırlanması ve AKP tarafından reel politiğin benimsenmesi ile şu temel görüşler ekseninde bir siyaset yürütülmüştür.  AB bir medeniyet projesidir ve mutlaka AB’ye girilmelidir. ABD dünyanın gerçeğidir ve stratejik ortağımız olmalıdır. Faiz bir dünya gerçeğidir. Ekonomimizi küresel ekonomiye entegre etmeli ve faizci kapitalist düzen ile beraber çalışılmalıdır.

“İBRETLE İZLİYORUZ”
12 yıllık iktidar döneminde olumlu icraatlar olarak algılanan Anayasa Referandumu, Askeri  Vesayeti kaldırmaya yönelik adımlar, darbe ve darbecilerle mücadele sürecinde dün büyük başarı diye yapılanların bugün nasıl değiştirildiğini ibretle izliyoruz. Yollar, hastaneler, havalimanları, hızlı tren, sağlık hizmetlerindeki yenilikler, TOKİ vasıtasıyla ev sahibi olma, vb. bunlar gündelik hayatı kolaylaştıran icraatlardır.

“KAÇ ÖĞRETMEN YETİŞTİRDİNİZ?”
“Biz yol yaptık, kalkındık” diyorlar. Yol yapmakla kalkınma olmaz. Kalkınma ancak Sanayileşme ve Teknolojide yapılacak hamle ile olur. Dünya çapında marka olmuş firmalara sahip olmakla, yerli otomobilini, yerli uçağını, tankını yapmakla, bilişim teknolojisinde dünya ile yarışla olur. Kısacası üretimle, üretimi artırmakla olur. “Osmanlıcayı mecburi ders haline getirdik.” diye övünüyorlar. Bu proje Saadet Partisi’nindir”  Pekala, siz 12 yıl içerisinde Osmanlıcayı öğretecek kaç öğretmen yetiştirdiniz?”

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu