Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSağlıkSpor

Yüksek Motivasyon için spor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğinin başlattığı ‘Yüksek Motivasyon ve Sağlıklı Yaşam İçin Spor’ etkinliği büyük ilgi gördü.

 

İLGİ BÜYÜK OLDU

Gençlik Spor Bakanlığının açmış olduğu ‘Genç Gönüllüler Sende Gönül Ver’ projesi kapsamında, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliğine bağlı Yüksek İhtisas Hastanesi Yöneticiliği, Kırıkkale Halk Eğitim Müdürlüğünün koordinatörlüğünde ‘Yüksek Motivasyon ve Sağlıklı Yaşam İçin Spor’ etkinliğine Genel Sekreter Op. Dr. Mustafa Boyabatlı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Süreyya Kılıç, Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Tekin Akça, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Seval Bulut Karatay, Koordinatör Müdür Yardımcısı Ali Uluyüz ile Plates Eğitimcisi Hatun Şengül, hastanede çalışan ve bayan hemşireler katıldı.

 

MOTİVASYONU ARTTIRIYOR

Genel Sekreter Boyabatlı yaptığı açıklamada; “Yüksek İhtisas Hastanemizin 9’uncu katında personel için açılan spor salonu, öğle arası ve mesai bitiminde Çalışan personellerimize hizmet veriyor. Hastanemizin Koordinatörlüğünde Genç Gönüllüler Sende Gönül Ver Projesi kapsamında etkinliğin düzenlenmesi Bayan Sağlık çalışanlar ve Hemşireler için moral motivasyonunun sporla artıyor. Çalışanların mutlu olması beni de mutlu ediyor” dedi.

 

PLATES EĞİTMENİ YARDIM EDİYOR

Personelin sağlığı, moral ve motivasyonu için böyle bir uygulama başlattıklarını ifade eden Boyabatlı, yoğun çalışma saatleri ve zaman darlığı sebebiyle spor merkezlerine gidemeyen personel için hastanede spor salonu kurmaya karar verdiklerini belirterek, “Spor Salonunda Aletli jimnastik yapma imkanı bulunuyor. Salonda Özellikle Bayanların katıldığı programlarda Plates eğitmeni de yardımcı oluyor. Hastane çalışanları, eğitmenlerinin gösterdiği program doğrultusunda öğle arasında ve mesai bitiminde salonda spor yapma imkanı buluyor” ifadelerini kullandı. Salonda ter döken hastane personeli ise bu uygulamadan çok memnun olduklarını belirterek Hastane Yönetimine ve Genel Sekreter Boyabatlıya teşekkür ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x