Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Yüreğimiz yandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı A. Yücel Kaabacak, Ankara Gar binası önünde yaşanan saldırı ile ilgili olarak açıklama yaptı. Açıklamada Karabacak, kahpe saldırı ile yüreklerin bir kez daha yandığını vurguladı.

 

KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEK

Karabacak “Bugün şehitlerimiz için yüreklerimiz yanmakta, katledilen vatandaşlarımız için yüreklerimiz parçalanmaktadır. Bu ülkenin doğusuyla, batısıyla, güneyi ve kuzeyiyle her köşesindesin vatandaşlarımız bizim için birdir; aynı değerdedir. Biz Türkiye Kamu-Sen olarak, nereden gelirse gelsin, kime karşı gerçekleştirilirse gerçekleştirilsin, terörün her şekline ve her türlüsüne lanet olsun diyoruz İnanıyoruz ki, aynı acıyla yandığımız, aynı mutluluklara sevindiğimiz bu topraklarda bizleri birbirimizden ayırmaya, aramıza nifak tohumları sokmaya kimsenin gücü yetmeyecektir”

 

EMELLERİNE ULAŞAMAYACAK

Karabacak “Eşlerinin, çocuklarının gözleri önünde, evinde uyurken katledilen askerimizin, polisimizin Nasıl böyle korumasız bırakıldığı mutlaka sorgulanmalıdır. Saldırıların toplu katliamlara dönüştüğünü, vatandaşlarımızda korku ve panik havasının hakim olduğunu, terör saldırılarının ve buna bağlı can kayıplarının sıradanlaştığını üzülerek görmekteyiz.  Hal böyleyken, ülkemizi kan gölüne döndürme azminde olanların, büyükşehirlerimize kadar sızarak eylemler gerçekleştirebiliyor olması, bir istihbarat ve buna bağlı bir güvenlik zaafiyeti yaşandığının en büyük ispatıdır. Ülkemizin bir Ortadoğu bataklığına dönüşmemesi için terörden arındırılarak, hesap verebilir bir demokrasiye yönelmesi zorunludur. Bir kere daha bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm terör faaliyetlerini lanetliyoruz. İnanıyoruz ki; ülkemizin milli birlik ve bütünlüğünü bozmak, milletimizin bu coğrafyada huzur ve güven içerisinde yaşamasına engel olmak gibi kirli emelleri olan hiçbir odak başarıya ulaşamayacaktır” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu