Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Yüreğimiz yine yandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, terör saldırıları hakkında konuştu. Kırıkkale’nin 190’ıncı şehidini verdiğini söyleyen Vurgun, “Yüreklere bir kez daha kor ateş düştü. Bu ülkenin hükümeti, istihbaratı yok mu?” diyerek tepki gösterdi.

 

HER YERİ TEHDİT EDİYOR

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, terör saldırıları üzerinden hükümeti eleştirerek, “Nasıl oluyor da bomba yüklü araçlar, şehirlerde böylesine rahat dolaşabiliyor? Bu ülkenin hükümeti, istihbaratı yok mu? Terörist unsurlar, ellerini kollarını sallayarak böylesine sansasyonel eylemler yaparken, istihbarat ve güvenlik birimleri, nasıl oluyor da bu kadar yetersiz kalabiliyor? İktidar sahiplerinin aldığı “en önemli tedbir’, olaylardan sonra bağırıp, çağırmak, onu bunu suçlamak ve orayı burayı tehdit etmektir” dedi.

 

HER GÜNE YENİ BİR ACI İLE UYANIYORUZ

Vurgun, “Rabbim, bu manevi iklimi en iyi şekilde değerlendirmeyi bizlere nasip etsin. Bu mübarek ayda yapacağımız tüm ibadetler, ülkemizin birlik ve beraberliğine, bölgemizin huzur ve istikrarına, İslam âleminin barış ve kardeşliğine vesile olsun. Gerçekten Türkiye olarak, huzura, barışa, mutluluğa o kadar ihtiyacımız var ki! Son dönemde adeta ülkemiz üzerinde bir karabasan dolaşıyor. Gün geçmiyor ki yeni bir felaket haberiyle sarsılmayalım. Gün geçmiyor ki yeni güne yeni bir acıyla başlamayalım” ifadesinde bulundu.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu