Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Yüreğinize, emeğinize sağlık

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yüreğinize, emeğinize sağlık

Başbakan Binali Yıldırım, Avrupa Şampiyonu olan Ampute A Milli futbol takımını tebrik etti. Son golün asistliğini yapan Kırıkkaleli Barış Telli ile yakından ilgilenen Yıldırım, “Sizlerle ülke olarak gurur duyuyoruz. Yüreğinize, emeğinize sağlık” dedi.

 

FUTBOLCULARI TEBRİK ETTİ

Başbakan Binali Yıldırım, Grand Ankara Hotel’de, Ankara’nın başkent oluşunun 94’üncü yıl dönümü etkinliğine katıldı. Başbakan Yıldırım, etkinliğe katılan Avrupa Şampiyonu Ampute Milli Futbol Takımı’nın futbolcuları ile sohbet etti. Son golün asistliğini yapan Kırıkkaleli Barış Telli ile yakından ilgilenen Yıdırım, “Sizlerle ülke olarak gurur duyuyoruz. Yüreğinize, emeğinize sağlık. Sizler Türk’ün imkânsızlıklar içerisinde de olsa neler yapabileceğini birkez daha göstermiş oldunuz” dedi.

 

FUTBOLLA TANIŞTIĞI GÜN AYAĞINI KAYBETTİ

1989 yılında Kırıkkale’de doğan ve 1993 yılında futbolla tanıştığı ilk gün, trafik kazasında sağ ayağını kaybeden Barış Telli, İngiltere karşısında kazandığımız maçta son golün asistini yapan isim oldu. İsmet Aydınlı İlkokulu, ardından 2003-2004 yılları arasında Hüseyin Kâhya Yatılı Bölge Okulu ve sonrasında Kırıkkale Lisesi’nde eğitimini sürdüren Telli, Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda eğitimini tamamlamış ve spor alanında önemli başarılara imza atan isim olmuştu.

 

BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİYDİ

Türkiye Ampute Futbol Milli Takımı’nın önemli oyuncusu olan Barış Telli, İngiltere mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Telli, “İnanılmaz mutluyuz, ampute futbolda şu atmosferi yaşamak bizim için çok önemliydi. Fikret Orman başkanımıza, TFF başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Buraya gelen herkesin ayağına sağlık. Bu anı unutamayacağız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x