Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

“Yüz yüze olmak istiyoruz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KIRIKKALE’DE ‘ETWİNNİNG BÖLGESEL ÇALIŞTAYI’ DÜZENLENDİ

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde “eTwinning Bölgesel Çalıştayı” başladı.

 

eTwinning Ulusal Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, bir otelde düzenlenen çalıştayın açılışında Kırıkkale’de ilk defa böyle bir çalıştayın yapıldığını söyledi. Bakanlığın Fatih ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA) projelerinin hizmet içi ayağı olduklarını belirten Döğer, “Uluslararasılaşmak önemli. Bu da uluslararası bir proje ve öğretmenlerimizin proje yapması, başlatılması, proje mantığını öğrenmesi amacıyla öğretmenlerimizin bu projeleri öğrenmelerini istiyoruz. Bakanlığın merkezi bir yapılanması var. Bu merkezi yapılanmanın dışına çıkıp yatay düzlemde de öğretmenlerimizle yüz yüze beraber olmak istiyoruz. Bu bağlamda 6 ilde bölgesel çalıştay gerçekleştirdik. Biz her zaman, her yerde, herkese ulaşmayı düşünüyoruz”

 

 

“Dezavantajlı bölgelere, engelli öğretmenlerimize, herkese teknolojiyle ulaşmayı düşünüyoruz. Online ve yüz yüze eğitimlerle sizin karşınızda olmayı istiyoruz. Demokratikleşen çağda fırsat eşitliği en önemli etkenlerden bir tanesi.” diye konuştu. Döğer, Avrupa Birliği ile ilgili projelerde, proje ve öğretmen sayısında şu anda dünyada bir numara olduklarını ifade ederek, öğretmenlerin dünyadaki bütün öğretmenlerle online ortamlarla iletişim kurabildiğini kaydetti. İki gün sürecek çalıştaya, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve görevli öğretmenler katıldı. AA

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x