Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

YÜZDE 100 OY İSTEDİLER

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BAHŞILI KÖYLERİNDEN YÜZDE 100 OY İSTEDİLER

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal seçim çalışmaları kapsamında Bahşılı’ya bağlı köyleri gezdiler. Köylülerin büyük desteğini alan Köksal, yüzde 100 oy çıkarma sözü aldı.

 

SORUNLARI DİNLEDİLER

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ak Parti il Başkanı Mürsel Akçay ve Oğuz Kağan Köksal, Bahşılı’ya bağlı Küreboğazı, Küçük Sarıkaya Köyü, Büyüksarıkaya Köyü, Karaahmetli Köyü ve Çamlıca köylerine giderek köylülerle bir araya geldiler. Köylülerin dertlerini ve sorunlarını dinleyen Köksal ve Akçay, Bahşılı ve köylerinden yüzde 70’e yakın oy çıktığını belirterek 7 Haziran seçimlerinde yüzde 100 oy beklediklerini ifade ettiler. Gittikleri her köyde büyük ilgiyle karşılanan Köksal ve Akçay köylerden yüzde 100 oy sözü aldılar.

 

BİZİM MAHALLELERİMİZ GİBİ

Bahşılı ve köylerine yapılan ziyaretlere Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar ve partililer katıldı. Ziyaretlerde ilk konuşmayı yapan Bahşılı İlçe Başkanı Sadullah Duyar, ‘Bundan önceki seçimlerde bütün köylerimizden yüzde 70’e yakın oy çıkardık. Bu seçim önemlşi bir seçim ve Bahşılı’lı vatandaşlarımızın yüzde 100’e yakın oyu çıkaracaklarına inanıyorum’ dedi.  Duyar’dan sonra söz alan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ise Bahşılı’ya bağlı 5 köyü de kendi mahallelerinden ayırt etmediklerini ifade ederek, ‘Kendi ilçemizin mahallesi neyse köylerimiz de bizim için aynıdır. Her türlü hizmeti elimizden geldiğince yapmaya devam edeceğiz’ diye konuştu.

 

ESKİ TÜRKİYE İLE YENİ TÜRKİYE’Yİ KIYASLAYIN

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ise Türkiye üzerinde oynanan oyunlara işaret ederek, ‘Eskiden analarımızın bacılarımızın başörtülerini yerlere atar üniversitelere almazlardı. Ama şimdi ilkokullarda Kur’an-ı Kerim eğitimi ve Peygamber Efendimizin hayatı anlatılıyor. Eskiden hastanelere gittiğimizde sabah erkenden gider sıra alır, sonra muayene biter bitmez gider eczane kuyruğuna girer ilaçların çoğunu da alamazdık. Ama şimdi 5 yıldızlı otel konforunda hastanelerimiz var. 7/24 çalışan ambulanslarımız bir telefonla gelip evimizden alıyor. Bunlar sizlerin desteğiyle iktidar olan Ak Parti sayesinde oldu. Bu seçimde de desteğinizi verin ve daha fazla hizmet getirelim’ dedi.

 

HİZMET İÇİN OY VERİN

Son olarak köylerde vatandaşlarla sohbet eden ve dertlerini dinleyen Ak Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal ise Bahşılı ve köylerinin Ak Parti kurulduğundan beri desteklerini hep verdiklerini ve bundan sonrada desteklerini vereceklerine inandığını vurgulayarak, ‘Hizmet için güç gerekir. Güç de iktidarda olur. Sizler oylarınızı verdiniz, Ak Parti iktidar oldu ve Türkiye’de yapılmayan hizmetler yapıldı. Sağlıkta eğitimde duble yollarla Türkiye kalkındı. 7 Haziran’da sizler daha çok oy vereceksiniz ki bu hizmetler sizlere daha fazla yapılacak. Bahşılı köylerinden yüzde 70’e yakın oy çıktı. Bu seçimde yüzde 100 oy bekliyorum’ dedi.

 

KAMYONCU ESNAFLARINI DİNLEDİLER

Bahşılı ve köyleri ziyareti sırasında S.S. Bahşılı Kamyoncular, Tankerciler, Tırcılar ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyelerinin daveti üzerine Kooperatifine uğrayarak kamyoncu esnaflarla sohbet eden Köksal ve Akçay, kamyoncu esnafının sıkıntılarını ve dertlerini dinleyerek sohbet ettiler.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
ULAŞ dayı
ULAŞ dayı
6 Mayıs 2015 21:39

halkımız akpnin oyunlarına gelmemeli.gerçi bütün partiler sistem partisidir.sırf inat için siyasi görüşünü bilmediği partiye oy veren insanlar var bu ülkede.Gelişmenin tek yolu okumak aydınlanmaktır.AKp=mhp=chp.Seçimden önce köyünüze gelenler seçim bitince köyünüzün yolunu neden hatırlamaz bir düşünün.İddia ediyorum şuan bu üç partinin adaylarına kırıkkaleni mahallelerini sorun bilmezler.Uyan ey halkım kendi kendini öldürme.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu