Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYahşihan

‘Yüzde 71’le kazanacağız’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, seçim bürosunu açıyor. Sungur Yahşihanlılarla gönül gönüle, omuz omuza bir dönem geçirdiğini ifade ederek, “Seçimlerde hedefimiz yüzde 71” dedi.HAZIRLIKLAR TAMAM‘Yüzde 71’le kazanacağız’ - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Seçim bürosu hazırlıklarını tamamlayan ve ilerleyen günlerde açmayı planlayan Yahşihan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Sungur, “Açılış programımızın hazırlıklarını tamamladık. Halkımız ve bize destek verenlerle önümüzdeki günlerde açılış yapacağız. Yasal süreç dolana kadar seçim büromuzu halkımızın ve partililerimizin ziyaretine açık tutacağız. Açılışımızın gerekli duyurularını yapacağız” dedi.

‘VAATLERİMİZİ YERİNE GETİRDİK VE GETİRECEĞİZ’
Sungur görev sürecinde yaptıklarını açılışta yeniden açıklayacağını sözlerine ekleyerek, “Yahşihanlılarla gönül gönüle, omuz omuza bir dönem geçirdik. Yahşihan’ımızı her anlamda geliştiren projelere halkımızla birlikte imza attık. İlçemizi, ‘Anadolu’nun parlayan yıldızı’ yapacağız demiştik. Bunda önemli ölçüde yol aldık. Bunun yanı süre vaat ettiklerimizi gerçekleştirdik. Yahşihan’ımızı geleceğe hazırlayan projelerimizi hayata geçirmeye yeni dönemimizde devam edeceğiz” dedi.

‘ZAFERLE TAMAMLAYACAĞIZ’
Sungur, “Seçim çalışmalarına hız veriyoruz. Halkımıza yeni dönemde ne istediklerini soruyoruz. Projelerimize onların da katkılarıyla karar vereceğiz. Yahşihan’ın 5 yıl önceki hali ile şuan ki hali arasındaki farkı halkımız değerlendirecek. Biz seçimleri yüzde 71 oy alarak zaferle tamamlayacağız. Halkımızın teveccühü ilk günden itibaren artarak devam etti” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu