Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yüzde 85 tamamlandı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

SİLAH OSB ALTYAPI İKMAL YAPIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

 

Yüzde 85 tamamlandı

Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti, Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz başkanlığında toplandı.

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Valilik Makam Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda, Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde yürütülen çalışmalar hakkında yönetim kurulu üyeleri bilgilendirildi. Toplantı, gündemde yer alan konuların görüşülüp karara bağlanması ile sona erdi.

 

YÜZDE 85’İ TAMAMLANDI

Vali Haktankaçmaz’a yapılan sunumda; Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB Altyapı İkmal Yapım işinin yüzde 85’inin tamamlandığı, yol yapımı (bordür ve beton parke) çalışmalarının devam ettiği, iş bitim tarihinin ise Ekim ayı sonu olduğu bildirildi. Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB AG-YG Elektrik Şebekesi ve Telekom Yapım İşinin yüzde 98’inin tamamlandığı, OSB içerisinde elektrik şebekesi tadilatları ile enerji nakil hattı çalışmalarının devam ettiği, yapım işinin geçici kabulünün yapılması için Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Türk Telekom Kırıkkale İl Müdürlüğü’ne başvuru yapıldığı, Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas OSB Doğalgaz Altyapı Yapım İşinin %85’inin tamamlandığı, OSB içerisindeki imalatların (vana imalatları, ms istasyonu ve saha düzenlemeleri hariç) tamamlandığı, OSB dışarısındaki çalışmaların ise halen devam ettiği belirtildi.

 

YATIRIMCI GEREKLİ FİRMALAR

Sunumun ardından Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Silah Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi sahasındaki çalışmaları yerinde daha önceden incelediğini çalışmaları yakından takip ettiğini dile getirdi. Haktankaçmaz, çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede yatırımcı firmaların gerekli çalışmaları başlatarak bölgenin fiilen açılacağını söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x