Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimKeskinManşet

Bu Yüzler Hep Gülecek

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Keskin MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, ‘Gülümseyen Gelecek Bu Yüzler Hep Gülecek’ temalı sosyal sorumluluk projesine imza attılar.

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Kırıkkale Üniversitesi Keskin MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 2. Sınıf öğrencileri; Kübra Gümüşbaş, Fatma Nur Kart, Kübra Yeniay ve Aysun Demir, ‘Gülümseyen Gelecek Bu Yüzler Hep Gülecek’ temalı Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi çerçevesinde bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

 

EL BASKISI YAPILDI

Proje kapsamında Keskin ilçesine bağlı Çalış köyünde, Çalış Çiçekler Anaokuluna 4-5-6 yaş düzeyindeki çocuklara, Turkcell Global Bilgi sponsorluğunda halıfıleks, kütüphane, oyuncak ve gerekli kırtasiye malzemeleri gibi birçok malzemenin temini sağlanarak, anasınıfı öğrencilerine çeşitli ikramlar sunuldu. Günün anısına el baskısı gerçekleştirildi. Anasınıfı öğretmeni Sinem Demir bölüm öğrencilerine teşekkürlerini iletti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x