Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Zincirleme kaza; 5 yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cemal Gürsel Caddesi’nde 4 aracın karıştığı zincirleme kazada, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Hatalı sollama iddiası

Kaza, akşam saatlerinde Cemal Gürsel Caddesi’nde meydana geldi. Mehmet Şenses yönetimindeki 10 N 2215 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Cesur Zengin’in kullandığı 71 EE 451 plakalı işçileri taşıyan servis otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle yolda savrulan otomobil arkasındaki Asım Günel’in kullandığı 71 AC 395 plakalı otomobile ve önünde seyreden Satılmış Kaya yönetimindeki 71 FA 049 ticari araca çarptı.

2’si ağır 5 yaralı

Kazada, 10 N 2215 plakalı otomobilin sürücüsü ile aynı araçta bulunan Nesime Şenses (8), Tülay Şenses (34) ve 71 AC 395 plakalı otomobilin sürücüsü Günel ile Sümeyye Kılıç (23) yaralandı. Yaralılar, gelen ambulanslarla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi  ve Yüksek İhtisas hastanelerine kaldırıldı. Çarpışma sonrasında birbirine giren araçlar itfaiye ekipleri tarafından güçlükle birbirinden ayrıldı. Kazanın şokunu yaşayan işçiler ise gelen başka bir otobüsle kaza yerinden ayrıldı. Yol trafiğe yaklaşık 30 dakika kapalı kaldı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu