Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Zincirleme trafik kazası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de otomobil, tır ve diyaliz nakil aracının karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

 

1 ÖLÜ 2 YARALI

Ahmet Pelen (55) idaresindeki 06 GJM 55 plakalı otomobil, Kırıkkale-Kayseri karayolunun yol yapım çalışması nedeniyle tek şeride düştüğü 3. kilometresinde önce Engin Kalender yönetimindeki 40 LF 490 plakalı içme suyu yüklü tır ile daha sonra da Arap Asıl’ın kullandığı Yüksek İhtisas Hastanesine ait 35 JS 495 plakalı diyaliz nakil aracıyla çarpıştı. Kazada otomobilde sıkışan sürücü Pelen, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

ŞARAMPOLE DÜŞTÜ

Yaralanan tır sürücüsü Kalender ile otomobildeki yolcu Müzeyyen Pelen (54), 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralı Pelen’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Diyaliz hasta nakil aracı sürücüsü Asıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “Keskin ilçesine diyaliz hastası almaya gidiyordum. Kazaya sebebiyet veren otomobil önümde seyrediyordu. Sol tarafa geçti. Karşıdan gelen tır da yakındı. Otomobil tırı görünce tekrar sağa geçti. Tırın önüne düştükten sonra havada uçarak önüme düştü. Ben de çarpınca otomobil şarampole düştü” ifadelerini kullandı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x