Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Zincirleme trafik kazası 3’ü Polis 4 yaralı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale-Samsun karayolunun 22. kilometresinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3’ü polis memuru 4 kişi yaralandı.

 

Alınan bilgiye göre, Muammer Özen idaresindeki 06 YS 530 plakalı otomobil, Kırıkkale-Samsun karayolunun 22. kilometresinde, yağmur ve dolunun etkisiyle kontrolden çıkarak önünde seyreden polis memuru Soner Boz’un kullandığı 75 AS 444 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Boz’un yönetimindeki otomobil de Ayhan Kara kontrolündeki 34 EB 3606 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazada yaralanan polis memurları Soner Boz, Serdar Saraç ve Celal Ünal ile 06 YS 530 plakalı otomobildeki Zeliha Özen, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan polis memuru Boz’un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü kadrosundaki polis memurlarının, görevli olarak gittikleri Ankara’dan Samsun’a döndükleri belirtildi. AA

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x