Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Zirvedeyim sesin duyulmuyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Zirvedeyim sesin duyulmuyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncı Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor, kendi evinde 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 1074 Çankırıspor’u 2-1 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

 

GERİYE DÜŞTÜK

Spor toto Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta Anadolu Kırıkkalespor ile 1074 Çankırıspor, Başpınar Stadyumunda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Anadolu Kırıkkalespor yaptı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında tutuk başlayan her iki takım, oyunu orta alanda tutmaya çalıştı. Daha çok set oyunu oynamak isteyen ev sahibi Anadolu Kırıkkalespor, defansın arkasına istediği ara toplarını atmakta zorluk çekti. Karşılaşmanın 13’üncü dakikasında Emre’nin hatalı pası sonrası kontra yakalayan konuk ekip, Muhammed’in golü ile 1-0 geriye düştü.

 

KISA SÜREDE TOPARLANDIK

Golün hemen ardından beraberlik arayan temsilcimiz Anadolu Kırıkkalespor, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Anadolu Kırıkkalespor karşılaşmada ki ilk net pozisyonunun 27’nci dakikada Sinan ile yakaladı ancak, Sinan kötü bir vuruş ile topu üstten auta attı. Dakikalar ilerledikçe rakip takıma baskı kuran Anadolu Kırıkkalespor, 28’inci dakikada Kaımzhan’ın sert şutu ile gole yaklaştı ancak top üstten auta gitti.

 

SİNAN’IN İKİ GOLÜ İLE İLK YARIYI ÖNDE BİTİRDİK

Karşılaşmanın 32’nci dakikasında korner kazanan Anadolu Kırıkkalespor, arka direğe doğru gelen topa düzgün bir kafa vuruşu yapan Sinan, duru 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Sinan tekrar sahneye çıktı. Yine bir korner organizasyonunda boşta kalan topa sert bir vuruş yaparak Anadolu Kırıkkalespor’u öne geçirdi.

 

ÇİZGİDEN ÇIKARTTILAR

İkinci yarıya rüzgarı karşısına alarak başlayan Anadolu Kırıkkalespor, daha çok orta alanda topu ayağında tutmaya çalıştı. Rakibine boş alan bırakmayan Anadolu Kırıkalespor, daha çok kanatalardan Fatih ve Kaımzhan’ı kullanarak farkı ikiye çıkartmaya çalıştı. Karşılaşmanın 67’nci dakikasında Kaımzhan’ın sert ortasına Muzaffer güzel bir kafa vuruşu yaptı ancak, kaleciyi geçen topu kale çizgisinden defans çıkartarak farkı ikiye çıkmasına engel oldu.

 

FATİH’İN GOLÜ OFSAYT GEREKÇESİ İLE İPTAL OLDU

Oyunun kontrolü altına alan Anadolu Kırıkalespor, oyunu tamamen rakip sahada kabul ettirdi. Farkı ikiye çıkartmak için defansın arkasına atılan ara toplarla arayan Anadolu Kırıkkalespor, rakip defansın yerinde müdahaleleri ile farkı ikiye çıkartamadı. Karşılaşmanın 77’nci dakikasında Fatih’in attığı gol ofsayt gerekçesi ile iptal edildi. Karşılaşmanın son on dakikasında iyice oyundan düşen konuk ekibin hocası Fahri aytaç hakem tarafından tribüne yollandı. Karşılaşmanın son dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma Anadolu Kırıkkalespor’un 2-17lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

Haber: Burak Can

Foto: Halil Soyer

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x