Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Ziyaretler gerçekleştiriliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BEDEN EĞİTİMİ Mİ? SPOR EĞİTİMİ Mİ? PROJESİNİN YERİNDE İNCELEMESİ DEVAM EDİYOR
 
Spor Lisesi tarafından hazırlanan Beden Eğitimi mi? Spor Eğitimi mi? Projesinin Çek Cumhuriyeti’nde yapılan yerinde inceleme programı devam ediyor.
 
ZİYARETLER DEVAM EDECEK
Konu hakkında bilgiler veren Spor Lisesi Müdürü İbrahim Tarım, “Okulumuzun hazırlamış olduğu Beden Eğitimi mi? Spor Eğitimi mi? Projesi kapsamında Çek Cumhuriyeti’nde yapmış olduğumuz yerinde izleme ve inceleme programımız devam ediyor. AB ülkelerinde ki spor eğitimi ile ilgili inceleme ziyaretlerimiz devam ediyor. 14 günlük programın ilk haftasında spor kompleksleri spor eğimi veren ilk ve orta öğretim okullarına bir dizi ziyaret yaptık. Ayrıca kültürel gezi programları düzenledik. Önümüzdeki hafta da yoğun olarak ziyaretlerimiz devam edecek. Prag Viyana Budapeşte Dresden Bratislava gibi şehirlerde kültürel gezilerimiz sürdürecek Prag ve Plzen şehirlerinde de eğitim ziyaretlerimiz yaparak projemizin amaçlarına uygun bir şekilde yürütülmesini sağlayacağız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu