Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

ZNG Group 15 yaşında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin markası olan ZNG Group Işıklar Beton A.Ş. 15’inci yılını ZNG Garden Kır Düğün Salonunda düzenlediği gece ile kutladı.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

ZNG Garden Kır Düğün Salonunda gerçekleştirilen ZNG Group Işıklar Beton A.Ş. nin 15’inci yıl kutlamalarına ZNG Işıklar Beton A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Zengin, ZNG Group Işıklar Beton A.Ş. Genel Müdürü Ersin Zengin, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Orhan Doğan, Mühendisler, Müteahhitler ve çok sayıda şirket sahibi ile yöneticisi katıldı. ZNG Garden Kır düğün Salonunda Havuz Başında gerçekleştirilen 15’inci yılı gecesinin açılış konuşmasını Genel Müdür Ersin Zengin yaptı.

 

ARGE ÇALIŞMALARI

Genel Müdür Zengin yaptığı açılış konuşmasında ZNG Group Işıklar Beton A.Ş.’nin bu günlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek başladı. Zengin, “Bizler buralara geldiysek siz dostlarımızın sayesinde. Biz her geçen gün şirketimizi geliştirmek için çalışmalar yapıyoruz. Sizlere daha iyi hizmet sunmak için ARGE çalışmalarımıza aha çok önem veriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

KÖKENİMİZ ‘PERİŞAN’A DAYANIYOR

Çalışmaları kapsamında eski binaları incelemeye gittiklerinde vatandaşlar tarafından kendilerine söylenenleri anlatan Genel Müdür Zengin, “Eski binalara gittiğimizde yaşlı amcalarımız bizim yanımıza gelip, bu binaları zamanında babalarınız yapmıştı. Şimdi de sizler daha iyi binalar yapıyorsunuz diyorlar. Bizim şirketimizin kuruluşu 15 yıla dayanıyor ama kökenimiz ‘Perişan’a dayanıyor” dedi.

 

YAPI DENETİM

Yapı denetim hakkında da açıklamalar yapan Genel Müdür Zengin, “Ülkemize Yapı Denetimi geldi. Yapı Denetimi gelmeden önce sektörde haksız rekabet vardı. Yapı Denetimin gelmesi ile birlikte haksız rekabet ortadan kalkmış oldu. Yapı Denetimin ülkemize gelmesi için öncülük eden devletimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 

EN BÜYÜK SORUN DEPREM

Genel Müdür Zengin’in ardından Kalite Şefi Metin Yurt ise betonlar hakkında sunum yaptı. Gece de son olarak konuşma yapan Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Orhan Doğan, en büyük sorunun depremler olduğunun altını çizdi. Depremde yıkılan binaların kolonların yıkılması ile gerçekleştiğini söyleyen Doğan, “Bizim tarihi eser olarak kalan binaların en büyük sebebinin binalarda demirin olmaması” şeklindi konuştu.

 

C30’UN ALTINDA OLMAMALI

Binalar yapılırken betonun içindeki demirin sağlamlığı ile binaların depreme dayanıklı olduğunu ifade eden doğan, “Betonun içine konulan demiri ne kadar çok koruya bilirsek yaptığımız binalar çocuklarımıza ve torunlarımıza kalır. Bunun için de betonlarımızı C30’un altında olmaması gerekir. Eğer betonlarımız C30’un altında olursa, binalarımız çocuklarımıza ve torunlarımıza mezar olur” dedi. Konuşmaların ardından geceye katılanlara verilen hediyeler ile gece sona erdi.

 

 

Haber-Foto: Burak Can

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x