Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Zorlu sınav

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci grupta mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor, Başpınar 17 Ağustos Stadında Derincespor’u konuk edecek. Karşılaşma 15:00’da başlayacak.

HEDEF SAF DIŞI BIRAKMAK

Kendi saha ve seyircisi önünde Derincespor’u konuk edecek Türk Metal Kırıkkalespor, mutlak 3 puan parolası ile karşılaşmaya çıkacak. Ligde sıkıntılı bir süreçten geçen ve kümede kalma yarışında en büyük rakibini konuk edecek TM Kırıkkalespor yeni Teknik Direktör Hasan Basri Kara ile ilk karşılaşmasına çıkacak. Perşembe günü son antrenmanını yapan TM Kırıkkalespor, karşılaşmadan 3 puan alarak en büyük rakibini saf dışı bırakmayı hedefliyor.

3 PUANI ALACAĞIZ

Hafta içi takımın başına geçen Teknik Direktör Hasan Basri Kara, eski bir Kırıkkalesporlu olarak takımın durumunun üzücü olduğun belirterek, zorlu bir sürece girdiklerini ifade etti. Bireysel olarak oyuncuları tanıdığını anlatan Kara, futbolda önemli olanın takım oyunu olduğunun altını çizdi. Kara, takıma sonuna kadar güvendiğini, Düzcespor karşılaşmasında 3 puan alacaklarını söyledi.

Haber:Burak CAN

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x