Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Zorluklardan şampiyonluğa

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaşanan olumsuzluklara rağmen Kırıkkale Amatör 2. Küme’de şampiyon olan Sulakyurt Belediyesi Gençlik ve Spor, yetkililerden yardım bekliyor.

 

FARKLI STATLARDA OYNADILAR

Sulakyurt Belediyesi Gençlik ve Spor, ilçede bulunan stadın koşullarının iyi olmamasından dolayı maçlarını farklı statlarda oynayarak şampiyon oldu. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırıkkale Amatör 2. Küme’de namağlup şampiyon olduklarını belirterek, “Sulakyurt’un sahası içler acısı durumda. Allah korusun buraya keçi girse ayağını kırar. Ama maalesef biz Sulakyurt olarak bu yıl namağlup şampiyon olduk. Şampiyon takımın sahası böyle olmamalı. Bütün antrenmanlarımızı Kırıkkale Fikret Karabudak Stadında ve Ankara’da stat kiralayarak yaptık.” diye konuştu.

 

SPOR YAPACAK YER BULAMIYOR

Yetkililere seslenen Bildik, şunları kaydetti: “Yetkililer bize destek olsun. Takımı olmayan ilçelerde dahi stat var. İlçelerimizin çok güzel statları var ama futbol takımları yok. Bugün Kırıkkale’de 11 belediye içerisinde iki belediyenin U19 ve U17 takımları var. Birisi Yahşihan Belediyesi diğeri ise biziz. Herkes spor yapacak genç ararken bizim gençlerimiz spor yapacak yer bulamıyor.”

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x