Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
BalışeyhKırıkkaleManşetSon Dakika

Evini kaybeden yaşlı kadın tarlada bulundu

Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde önceki gün kayıp olan yaşlı kadın, evinden yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki tarlada bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde önceki gün kayıp olan yaşlı kadın, evinden yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki tarlada bulundu. Evini kaybeden yaşlı kadın tarlada bulundu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriS.Ç (74),adlı yaşlı kadın 9 Nisan’da bankadan para çekmek için evinden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Uzun süre S.Ç’den haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine İl Jandarma Komutanlığının oluşturduğu 100 kişilik ekip ve vatandaşlar, kadının bulunması için ilçe genelinde ve dağlık alanda arama çalışması başlattı. Jandarma ve vatandaşlar, S.Ç’yi 3 günlük süren çalışmanın ardından ilçeye bağlı Koçubaba köyüne yakın tarlada buldu. Yaşlı teyze, Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaşlı teyzenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x