Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Başbakan Yıldırım Kırıkkale’ye geliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği seçim çalışmaları kapsamında 12 Haziran Salı günü Kırıkkale’ye gelerek miting yapacak. Ak Partinin mitinginin başlama saati ise 17.00 olarak açıklandı.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Partilerin Kırıkkale mitingi bugün Ak Parti ile devam edecek. Cumhuriyet ve demokrasi meydanında gerçekleştirilecek olan miting Saat.17.00’da başlayacak. AK Parti Teşkilatı’nın miting için hazırlıkları tamamlandı. İl Başkanı Nuh Dağdelen, hazırlıkları denetledi ve herkesi mitinge davet etti. Çalışmaları yerinde takip eden İl Başkanı Nuh Dağdelen, “Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın gerçekleştireceği Kırıkkale Mitingi için Ak Parti Ailesi işbaşında. Bizde bu azim olduktan sonra HEDEF 2023, HEDEF 2053 ve HEDEF 2071 hayal değil. Emekleriniz için birlik beraberliğimiz için bütün kardeşlerime teşekkür ederim. Tüm hemşerilerimizi Cumhuriyet meydanında gerçekleştireceğimiz mitingimize bekliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x