Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Belediyecilik, akıl ile memleket sevdası birleştirilerek yapılır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI SERDAR YARAR

Yaklaşan yerel yönetimler seçimlerinde ismi MHP’den Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adayları arasında geçen işadamı Serdar Yarar gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Yarar “Bilgi, akıl, beceri, yönetim kabiliyeti ve memleket sevdası birleşince Belediyecilikte ancak başarı sağlanabilir” ifadesini kullandı.

NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU

Uzun yıllardır aktif olarak siyasetin içerisinde yer alan, bir önceki dönem Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olan ve 2019 Mart ayında yapılacak yerel yönetimler seçimleri için ismi aday adayları arasında geçen İşadamı Serdar Yarar gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet ve Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erkoç ile bir süre görüş alışverişinde bulunan Yarar, “Biz siyaseti halka hizmet aracı olarak gören, önce ülkem ve milletim, sonra partim ve biz diyen bir siyasi anlayışın mensuplarıyız. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesini kullandı.

İSTİHDAM SAĞLAYAN VE ÜRETEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI

Ziyarette bazı değerlendirmelerde bulunan MHP’li aday adayı Yarar, “Belediyecilik, akıl ile memleket sevdası birleştirilerek yapılır. Bilgi, akıl, beceri, Yönetim kabiliyeti ve memleket sevdası birleşince Belediyecilikte ancak başarı sağlanabilir. Bizim ana ilkemiz üretken belediyecilik temelinde bir yönetim anlayışı olacaktır. Bu anlayış ile kâr yapan, gelir getiren, işletmeler açacak ve istihdam sağlayarak, işsizliğe çözüm bulmak hedefimiz olacaktır. Üretken Belediyecilik ile gelir sağlanacağından,  projelerimiz kendi kendine kaynak oluşturacaktır. Kırıkkale’mizin sorunlarına aşk ile odaklanarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x