Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

EGO Spor Keskinliye Emanet

EGO Spor Başkanlığına Keskinli hemşehrimizi Taner Özgün seçildi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ankara Büyükşehir Belediye EGO Spor’un kulüp Başkanlığına Kırıkkale’nin Keskin ilçesi nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Taner Özgün getirildi.

27 BRANŞTA MÜCADELE
Atletizm, Badminton, Engelli Badminton, Fitness, Judo, Jimmastik, Karate, Boks, Güreş, Taekwondo, Vücut Geliştirme, Bilek Güreşi, Satranç, Kick-Boks, Bocce-Bowling-Dart, İşitme Engelliler, Wus-hu, Okçuluk, Muay Tai, Masa Tenisi, Kadın Futbol, Kadın Hentbol, Erkek Basketbol, Özel sporcular gibi bir çok branşta mücadele eden Ankara Büyükşehir Belediye EGO Spor’un kulüp Başkanlığına Kırıkkaleli hemşehrimiz Taner Özgün getirildi. Keskin ilçesi nüfusuna kayıtlı olan hemşehrimiz Özgün her branşta başarıyı hedeflediklerini söyledi.

6 BİN 200 SPORCU İLE KOCAMAN BİR AİLEYİZ
EGO Spor bünyesinde 27 branşta 6200 lisanslı sporcu bulunduran kocaman bir aile olduklarını hatırlatan Başkan Taner Özgün “Bu anlamda yaptığımız- yapacağımız çalışmalar ve düzenlemelerle “Önce sporcularımız! Ve Türk Sporu!” diyerek onların performanslarını optimum düzeye ulaştıracak uzman antrenör ekibimizle altyapı ve yarışma takımlarımızı en iyi şekilde yeni sezonlara hazırlamak gayesindeyiz. Ayrıca sporcularımız ve sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında sportif gelişimlerini üstlendiğimiz tüm sporcu adaylarımızın kişisel ve sosyal anlamda da çeşitli etkinlikler organize ederek gelişimlerini sağlama planlarımızı hayata geçirmiş durumdayız. Katılım sağladığımız sosyal sorumluluk projeleriyle kulübümüz çatısı altında toplanmış genç ve genç-yetişkin popülasyondaki sporcularımızın bu tür faaliyetlerle empati, kişisel tatmin duyguları ve toplum bilincini pekiştirmenin yanında spor kulüplerinin, sadece madalya peşinde koşan avcılar olmadıklarını göstermek amacıyla tam bir iyilik hali barındıran bir vizyonla emin adımlar atarak ilerleyeceğiz” dedi. HABER: Şeyma Fidan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x