Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Vuralhan Grup’tan öncülük harareti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale ve Keskin ilçesinin tanıtımına, yaptıkları hizmetlerle ön plana çıkan Vuralhan Grup, yeni bir projeye imza atarak öncülük etme kararı aldı.

 

DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYECEKLER

‘Hangimiz sevmedik’, ’90’lar’, ‘Papatyam’ olmak üzere 15 ayrı dizide rol alan Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Deniz Oral, Vuralhan Grubu’nun öncülüğünde Kırıkkale ve Keskin’in tanıtımına katkıda bulunacak. Kırıkkale ve Keskin’in tanıtımında rol almak istediğini belirten Deniz Oral, “Yaptığım geziler sonrası Kırıkkale ve Keskin’de yeni dizilere imza atarken, Kırıkkale’ye hizmetleri ile ön plana çıkan Vuralhan Grubu’na şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. Vuralhan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural ise yaptığı konuşmada, “Kırıkkale ve Keskin’in ülke içinde tanıtılması amacıyla düşündüğümüz projemize ilk olarak ünlü sanatçı Deniz Oral’ın öncülük etmesi memnuniyet vericidir. İnanıyorum ki yakın sanatçı arkadaşlarımız da desteklerini esirgemeyeceklerdir” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x