Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Fırtına var SES YOK!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Büyük Anadolu Kırıkkalespor, seyircisiz oynadığı Bağlumspor karşılaşmasında sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı.

OYUN MANTALİTESİ ZAYIF BİR KADRO

BAL Ligi 6. Grupta mücadele eden Büyük Anadolu Kırıkkalespor, sezonun ilk maçını evinde Bağlumspor ile oynadı.  Geçtiğimiz yıl yaşanan olaylardan dolayı karşılaşmayı seyircisiz oynayan Kırıkkalespor, oyun mantalitesi anlamında hazır olmadığının sinyallerini verdi. Maçın geneline bakıldığında oldukça fazla pas hatası yapan Kırıkkalesporlu oyuncular, pozisyon yaratmakta oldukça zor anlar yaşadılar. Orta alanda iletişimin az olduğu Kırıkkalespor’da forvet oyuncuları bir türlü topla buluşturulamadı. Mücadelenin üst seviyede oyun kurgusu anlamında ise kalitesiz geçen müsabaka, gelecek için iyi izlenimler bırakmadı.

GOLLER DURAN TOPLARDAN GELDİ

  1. dakikada hakemin serbest vuruş kararı sonrasında topun başına Mertcan geçti. Ceza alanı dışından 30 metrelik bir mesafeden sert vuran Mertcan, müthiş bir gole imza atarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün ardından Bağlumspor’un cevabı gecikmedi. 21. dakikada sağ kanattan yapılan ortada topa iyi yükselen Çağrı, attığı golle skora eşitlik getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Mücadelenin ikinci yarısına mevcut kadroda değişiklik yapmadan başlayan Kırıkkalespor, Mustafa ve Angelo ile yüzde 100 fırsatlar yakalasa da bir türlü golü bulamadı. İkinci yarının son bölümünde tüm hatlarıyla rakip alanda mücadele eden Kırıkkalespor, kendi ceza alanında da zaman zaman büyük tehlikeler yaşadı. Kaptırılan topların ardından defalarca kontra yiyen Kırıkkalespor, rakip ataklarını savuşturmakta zorluk yaşadı. Mücadele 1-1 sona erdi.

Mehmet Ali Soyer

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x